Feminist Film Festival 2021 @ Cinema Europa

01-05 Septembrie 2021
București

Suntem din ce în ce mai aproape de prima ediție a Festivalului de Film Feminist, care va avea loc în București, între 1 și 5 septembrie 2021, la Cinema Europa.

🔍 Organizăm acest festival pentru că ne dorim să explorăm subiecte precum drepturile femeilor, egalitate de gen, violență de gen, migrație, rolul de femeie/mamă în societate, discriminare pe criterii de gen la locul de muncă, discriminare pe criterii de vârstă, drepturile comunității LGBTQ+, politică și reprezentarea puterii pe gen, identitate și intersecționalitate.

🌍 Filmele selectate sunt din toată lumea, iar la finalul proiecțiilor, vor exista sesiuni de Q & A și dezbateri pe temele abordate, la care vor participa echipele de film și experți/experte în domeniu. Pe perioada festivalului, vor exista și evenimente conexe care ne vor aduce împreună într-un #septembriefeminist.

Poți găsi aici programul cu toate filmele aici.

📌 Acest proiect este finanțat de către Consiliul Europei, prin Fundația Europeană pentru Tineret și sponsorizat de către Ambasada Spaniei.

Intrarea la festival este liberă, însă trebuie să te înscrii la link-ul de aici:
https://forms.gle/N6WcsHGhBrfqZTJU9

*Dacă îți place ce facem, poți să ne ajuți să organizăm în continuare evenimente accesibile pentru toată lumea și alte activități de educație non-formală printr-o donație.

Detalii Eveniment

Perioada:
01-05 Septembrie 2021

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL