Festivalul Castelelor de Nisip | 1 iulie 2023, Mamaia

Sâmbătă 01 Iulie 2023
Constanta

Social Moms te invită la un nou eveniment dedicat familiilor!

Părinții și copiii care își vor petrece vacanța pe litoralul românesc vor avea parte de un eveniment unic: un festival la malul mării, dedicat exlcusiv familiilor!

Dacă aveți în plan să vă petreceți vacanța de vară pe litoralul românesc, Sâmbătă, 1 IULIE 2023, te invităm la 𝐅𝐄𝐒𝐓𝐈𝐕𝐀𝐋𝐔𝐋 𝐂𝐀𝐒𝐓𝐄𝐋𝐄𝐋𝐎𝐑 𝐃𝐄 𝐍𝐈𝐒𝐈𝐏, pe plaja BAVARIA BLU din Mamaia!

Intrarea este GRATUITĂ!

Festivalul castelelor de nisip este un eveniment organizat pe plajă, ne vom bucura împreună de o zi plină de activități distractive dedicate întregii familii, cum ar fi concursuri de sculptură în nisip pentru copii și adulți, ateliere creative și educative, spectacole, muzică, sport și jocuri pentru copii.

Momentul central va fi cel mai mare consurs de construit castele de nisip în familie: 𝐂𝐔𝐏𝐀 𝐂𝐀𝐒𝐓𝐄𝐋𝐄𝐋𝐎𝐑 𝐃𝐄 𝐍𝐈𝐒𝐈𝐏

Participă la cea mai mare competiție a castelelor de nisip de pe litoral, un eveniment plin de distracție și creativitate pentru întreaga familie!
50 de echipe formate din părinți și copii vor concura pentru titlul de cel mai impresionant castel de nisip!

Înscrierea este gratuită și toți concurenții vor primi premii pentru creativitate.

Programul complet va fi publicat în curând, mai multe detalii puteti gasi aici: https://www.facebook.com/events/986835339001667?active_tab=about

Echipa Social Moms mai pregateste evenimente dedicate familiilor, unul dintre ele fiind Picnic in familie, care va avea loc in Bucuresti, pe 2 septembrie 2023.

📍 Plaja BAVARIA BLU din Mamaia

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 Iulie 2023

Program:
09:00 - 20:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL