Festivalul cu Umbrele | Iași 2019

28-29 Septembrie 2019
Iasi

Aflat la cea de-a treia editie, „Festivalul cu umbrele”, care anul acesta se va desfasura pe 28 si 29 septembrie, este deja o traditie pentru strada Lapusneanu, dar si pentru orasul Iasi. Ideea festivalului a facut parte dintr-un proiect socio-cultural amplu, pe care asociatia Euro-Est, l-a demarat acum mai bine de patru ani, ce si-a propus „reanimarea” culturala a centrului orasului si a strazii Lapusneanu.

„Festivalul cu umbrele” este un eveniment creat de comunitate si ce se adreseaza intregii comunitati si care prin insusi numele lui promoveaza ideea de unitate si armonie.

Anul acesta, tema festivalului va fi „Unitate in diversitate”, iar organizatorii Ioana Nedelcu, Anca Ciliac si Irena Brodoceanu va promit o editie in care, sub aceeasi „umbrela” isi vor gasi loc bunul gust, eleganta, iubirea, respectul pentru adevaratele valori, exuberanta, increderea, empatia, bucuria de A FI!

Pregatiti-va asadar umbrelele colorate, buna dispozitie, dar si sa raspundeti cu spontaneitate si creativitate la toate provocarile organizatorilor! Si nu vor fi putine!!

In curand vom reveni cu detalii privind programul evenimentului!

Unde? Strada Alexandru Lăpușneanu 16, Iași

Pentru orice informatii puteti contacta echipa de organizare:
– Ioana Nedelcu-0732907275
– Anca Ciliac-0720044058
– Irena Brodoceanu- 0743140567

Detalii Eveniment

Perioada:
28-29 Septembrie 2019

Ora incepere:
14:00

Ora terminare:
22:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL