Festivalul Internaţional de Carte Transilvania 2023 | Cluj-Napoca

28 Septembrie - 01 Octombrie 2023
Cluj-Napoca

Festivalul Internațional de Carte Transilvania (FICT) revine cu cea de-a IX-a ediție, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, în perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2023, având ca motto principal „𝐀𝐈 𝐬̦𝐢 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚!”

FICT, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, susține cultura scrisă română și universală.

Focusul ediției de anul acesta este centrat pe tehnologie și pe educație. Ne propunem un format nou, care va include în program mult mai multe dezbateri ce vor avea ca temă probleme actuale cu care se confruntă generațiile tinere și nu doar: tehnologie, AI, realitate augmentată, social media, implicare civică, apartenență la comunități (de gen, religioase, sexuale etc.), educația viitorului etc.

La toate aceste dezbateri vor fi invitați specialiști din toate domeniile, universitar, IT, social media influenceri, medicină etc.

Am ales motto-ul „𝐀𝐈 𝐬̦𝐢 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚!” pentru că dorim să înțelegem împreună că între tehnologiile moderne și carte nu există incompatibilitate ci, mai mult, complementaritate. Din orice viitor, oricare ar fi el, nu poate lipsi cartea, educația și cultura.

Bineînțeles, nu vor lipsi lansările de carte și invitații speciali internaționali care, deocamdată, sunt confirmați din Mexic, Portugalia și Italia.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

📍Piața Unirii din Cluj-Napoca

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/259611933130852

Detalii Eveniment

Perioada:
28 Septembrie - 01 Octombrie 2023

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
21:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL