Festivalul Sonoro #12. Bucureşti. Timisoara. Cluj. Braşov

Începând cu anul 2006, Asociația SONORO organizează anual Festivalul Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo. Acesta fiind primul festival internațional de muzică de cameră de anvergură, organizat în București.

În afara festivalului, SoNoRo organizează din 2007 programul educațional SoNoRo-Interferențe în cadrul căruia, în fiecare an, tineri muzicieni români au ocazia de a studia, pe baza burselor acordate, alături de profesori de talie internațională.
Începând din 2010 Festivalul SoNoRo a inițiat o serie de concerte în Arezzo, Italia, cu participarea unor muzicieni de talie internațională.

Din 2013 SoNoRo Conac organizează o serie de concerte în clădiri și edificii de patrimoniu național, asocierea muzicii cu aceste opere arhitecturale sugerând nevoia imperioasă de sprijinire și recuperare a partimoniului arhitectural și a resurselor culturale ale României.

Vezi program

@ BUCUREŞTICLUJ-NAPOCA  |  TIMIŞOARA  |   BRAŞOV

Să stârnim și să hrănim curiozitatea, este spre ceea ce aspirăm și noi, creatorii SoNoRo. Am creat un peisaj complex pentru voi să-l explorați – pornind de la spiritul jucăuș al The Eternal Child, la bucuria descoperirii în Lost and Found, melancolica invocare a trecutului în Reverie, contemplarea mistică a celor Seven Last Words, pășind în lumea de carnaval în care nimic nu e ceea ce pare din Masters of Games și Gulliver’s Hair, până la scena de teatru fantomă din Opera Senza Opera, meandrele complexe și neașteptate din Tema con Variazioni și la partea mai întunecată a ascunderii, de monstruozitățile istorice și cruzimile fără sens, în scoica fragilă a artei în In Disguise.

Am invitat muzicieni extraordinari să vă ghideze prin labirinturile Hide&Seek ale acestei ediții a Festivalului SoNoRo. Fiecare dintre noi poate fi Ariadna, Tezeu sau chiar Minotaurul în acest joc muzical – să înceapă jocul!

DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL