Festivalul „Traista cu povești” ediția a VI-a, 2019 @ Cluj-Napoca

16-17 Martie 2019
Cluj-Napoca

Festivalul “Traista cu povești” este un eveniment multicultural care celebrează în Cluj Napoca Ziua Mondială a Povestitului – World Storytelling Day.

Copiii sunt așteptați la cea de-a șasea ediție a festivalului să asculte basme, să deseneze, să decupeze sau să modeleze în cadrul atelierelor de lucru manual, să participe la concursuri de desenat personaje din basme tradiționale, la ateliere creative, să vizioneze proiecții de diafilm etc.

În traista noastră cu povești veți descoperi basmele tradiționale românești, dar și ale altor popoare: scandinav, polonez, rus și francez.

Și, desigur, lansări și prezentări de carte cu participarea autorilor, scriitori și desenatori.

De sâmbătă, 16 martie până duminică, 17 martie, Festivalul „Traista cu povești” este găzduit de Muzeul Etnografic al Transilvaniei între orele 10 și 18.

Vă invităm, copii și părinți, iubitori de basme, să participați și să vă bucurați la o manifestare artistică și multiculturală clujeană!

Anul acesta, tema festivalului este „Eroii basmelor”: zâne, zmei, balauri, animale năzdrăvane și alte personaje de poveste vă așteaptă!


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
16-17 Martie 2019

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
18:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL