Floricele pe campii, hai sa le-adunam copii. Atelier creatie

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 22 Martie 2014

Atelier de creativitate, joc si voie buna pentru copii de 2-3 ani cu Oana Berenecher,  aducator de voie buna si mester in jocurile copilariei

floricele pe campiiCu totii asteptam cu nerabdare ziua copacilor infloriti de pe aleile din parc sau chiar din curtea casei, si cum mult timp nu a mai ramas, va invitam sa ne jucam impreuna cu florile de popcorn, carora iata le putem gasi si o alta intrebuintare. In rest ne vom bucura de carton, tempera, pensule, lipici..si mult ajutor de la mamici sau tatici.

In Lumea lui MOMO, din fiecare poveste inventam o alta poveste. Iar povestea din aceasta sambata este in “manutele” si sufletele voastre.

Atelierul se adreseaza copiilor de 2-3 ani si urmareste dezvoltarea de abilitati practice, creative si sociale. Parinti sunt invitati sa participe, sa se conecteze timp de 1 ora, la copilul lor prin joc si joaca.

 

Detalii organizatorice 

Durata atelier: 55-60 minute

Locuri disponibile: 8

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru parinte) (10% reducere pentru frati) . Ceai bun si aromat din partea casei pentru fiecare oaspete. Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de inscriere la [email protected], mentionand numele si varsta copilului, telefonul de contact, in limita locurilor disponibile. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare din partea noastra. Taxa se achita la intrarea in atelier. Daca aflati ca nu mai puteti veni, un simplu telefon sau email ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier.

Detalii la telefon: 0723.565.113

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 22 Martie 2014

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL