FRANKENCYCLE – Donează-ți vechea bicicletă! | 9 Octombrie @ Brașov

Duminică 09 Octombrie 2022
Brasov

Donează-ți vechea bicicletă în acest weekend la FRANKENCYCLE!

O bicicletă donată = O viață schimbată

FRANKENCYCLE este despre o nouă viață dată bicicletei vechi și nefolosite din garajul tău. Colectăm biciclete, le reparăm și apoi le oferim unor oameni care nu-și pot permite una.

Unde? Noul Pump Track din parcarea Coresi Shopping Resort, Str. Zaharia Stancu 1, Brașov

Credem cu tărie că un obiect atât de simplu ca o bicicletă poate schimba în bine viața unui om.

Până în prezent am colectat în jur de 30 de biciclete nefolosite donate din contribuția brașovenilor. Primele 10 biciclete au fost reparate și complet reabilitate, gata să fie repuse în folosință.

În cadrul evenimentului de la Pump Track Coresi, primele 10 biciclete vor fi donate copiilor din comunitatea de ucraineni din Brașov.

Selecția beneficiarilor a fost făcută prin intermediul Centrului de Integrare pentru Migranți Brașov pentru identificarea nevoilor și sporirea impactului de mobilitate și libertate de mișcare.

Acțiunea de colectare continuă și în cadrul acestui eveniment, așa că orice contribuție este bine venită. Colectăm biciclete și piese de biciclete nefolosite pe care le vom utiliza la repararea bicicletelor care urmează a fi donate în continuare.

Evenimentul de colectare va avea loc în această duminică, 9 octombrie, de la ora 14:00, la noul Pump Track din parcarea Coresi Shopping Resort.

FRANKENCYCLE este un proiect desfășurat sub umbrela Asociația Noua Uzină și cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov.

#biciclete #biciclete folosite #Brasov #cartier coresi #comunitate #coresi #coresi shopping resort #donatii #donatii biciclete #evenimente #frankencycle #piese biciclete #pump track coresi #pumptrack #pumptrack coresi #weekend

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 09 Octombrie 2022

Program:
De la 14:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL