Gritty, Hub Danez Before & Afterschool 6-16 ani | Mind – Tech – Social Intelligence – Sport

București

Gritty Education își lărgește granițele! Deschidem un Hub Danez și am ales o locație centrală* pentru a fi cât mai aproape de toți doritorii!

Am aflat că cei mai fericiți oameni din lume sunt… danezii. Și am decis să ne inspirăm de la ei și să creștem optimismul copiilor și adolescenților din România.

Dacă ai între 6 și 16 ani, echipa noastră este pregatită să te învețe cum să gândești ca un adevărat danez!

Cum?

Dezvoltarea copiilor va fi urmărită pe patru axe:

MIND / TECH / SOCIAL INTELLIGENCE / SPORT

Copiii vor participa săptămânal la o colecție de ateliere personalizate pentru grupul specific creat în urma unei evaluări.

Din trusa de activități, copiii vor beneficia de:

 • Interacțiunea cu dispozitive tehnologice și jocuri trăsnite

 • Descoperirea secretelor tenisului de câmp – instrument pentru dezvoltarea strategiilor mentale

 • Dezbaterea unor idei despre creier și gândire

 • Tehnici de memorie și învățare solidă

 • Inițierea unor activități în echipă, vrem să știm cat de prietenos poți fi!

 • Participarea la experimente științifice urmată de discuții și concluzii

 • Stabilirea unor principii daneze în structura de valori a copiilor

 • Mindfulness și prezență, autocontrol și jocuri care te invită să te oprești din când în când din avalanșă

 • Relaxarea în cadrul ocazionalelor meciuri de fotbal menite sa te ajute sa devii competitiv într-un mediu sănătos și pozitiv

 • Implicarea parintilor prin explicarea tehnicilor de parenting bazate pe valorile scandinave

 • Adolescenții vor avea și un cadru pentru dezvoltarea personală prin teatru, cinema, lectură și pictură

Gritty, Hub Danez Before & Afterschool 6-16 ani copil fericitLucrurile valoroase se construiesc în timp! Astfel propunem un program săptămânal de 6 ore (24 ore/lună), pe un an academic care începe odată cu școala în Septembrie.

Conectarea copiilor se poate face oricând pe parcursul anului, chiar dacă au ratat startul. 

Poți alege intervalele care ți se potrivesc:

 • Marți 9.00-12.00 sau 17.30-20.30
 • Miercuri 9.00-12.00 sau 17.30-20.30
 • Joi  9.00-12.00 sau 17.30-20.30
 • Sâmbătă 9.00-12.00 și/sau 14.00-17.00

*În urma înscrierilor programul va fi ajustat cu grupele de copii, orele se pot suplimenta sau redistribui în așa fel încât să permită un program aerisit în completarea școlii, fără a încărca.

Costul lunar este 1000 lei.

Toți cei care se înscriu până pe 25 Septembrie, primesc un Voucher de 150 lei la înscriere.

Costul include:

 • Activitățile și materialele de lucru pentru dezvoltarea copiior pe cele 4 dimensiuni: MIND TECH SPORT SOCIAL INTELLIGENCE – cel puțin 24 ore de dezvoltare. Designul sesiunilor va fi personalizat în funcție de scopurile individuale și cele de grup.

În plus, norocoșii vor beneficia de:

 • Raport de activități săptămânal către părinți
 • Feedback săptămânal personalizat pe axele de dezvoltare ale fiecărui copil și un video cu trainerii care observă și concluzionează
 • Alcătuirea atentă a unor grupe de 4-6 copii ce va permite trainerilor să se focalizeze maxim în relația cu fiecare copil

Inițiatorii programului, Liliana & Daniel, răspund la câteva întrebări posibile pe care un părinte le poate avea într-un video spontan de 16 minute.

În luna Septembrie vom derula 5 evenimente cu acces liber pentru a oferi copiilor și părinților șansa de a cunoaște echipa și spațiul GrittyHub.

Calendar:

Curatenia caracterului15 Septembrie, Sâmbătă 15.00-17.00 (6-10 ani și 11-16 ani) – Curățenia #Caracterului – ne alăturăm Let’s Do It, România, și creăm un eveniment dedicat copiilor. Trainerii Gritty și un grup de copii invitați vor face curățenie în Centrul capitalei, în zona fântânilor de pe Bd Unirii unde se află GrittyHub. După o oră de cleaning, vom conversa la un ceai care e treaba cu poluarea, gunoiul și ce legătură are curățenia cu caracterul oamenilor.

Evenimentul este gratuit și sunt disponibile 20 locuri.

Simple Hygge20 Septembrie, Joi 17.30-19.00 (6-16 ani) – Simple Hygge – confort prin simplitate și bucurie împreună, o după-amiază cu ciocolată caldă, brioșe, lumânări parfumate, perne, păturici și luminițe, toate doar pentru a crea un décor al conexiunii. Vom afla cum e să simțim senzația plăcută de apartenență lăsând competiția la ușă.

Evenimentul este gratuit și sunt disponibile 10 locuri.

Book The Silence21 Septembrie, Vineri 17.30-19.00 (6-16 ani) – Book The Silence – ne revedem doar pentru a citi, în tăcere, pe perne, cu muzică ambientală și ceai aromat. Regula este ca totul să se întâmple într-o tăcere totală. Apoi, în intervalul dedicat, copiii pot lăsa liber gândurilor să curgă și să ia voce alegând un partener de dialog.

Evenimentul este gratuit și sunt disponibile 10 locuri.

Simple Sandwich22 Septembrie, Sâmbătă 13.00-14.00 (6-16 ani) – Simple Sandwich – relația cu tine începe din farfurie , așa că propunem copiilor să ne conectăm cu simplitatea cu care ceva sănătos poate arăta delicios. În același element hygge. Creațiile vor fi servite cu ceai și o porție plăcută de conectivitate socială. Copiii pot adduce ingredientele preferate, dar în Hub vor găsi o diversitate largă de ingredient pe care este posibil să le întâlnească rar în meniu.

Evenimentul este gratuit și sunt disponibile 10 locuri.

23 Septembrie, Duminică 15:00-18:00 (6-16 ani) – Boardgames Afternoon –  Haideți să ne cunoaștem sau să ne revedem la o sesiune sau două de boardgames, jocuri de societate precum Dixit, Mysterium sau Saboteur în care ai ocazia să intri în poveste și în flow, cu mintea ageră și creativă, echilibrat relaxată și activă deopotrivă. Servim un ceai și un fruct și ne întindem la joc!

Evenimentul este gratuit și sunt disponibile 10 locuri.

În cadul evenimentelor, paralel cu activitățile copiilor, părinții vor putea beneficia de o sesiune Q&A.

Înscrierea la evenimentele cu acces liber aici.

În urma înscrierii veți fi contactați telefonic și veți primi un email organizatoric și detalii despre fiecare membru implicat în echipa Gritty.

Gritty Hub Danez va derula în anul academic 2018-2019 următoarele proiecte:

 1. Hub Danez Before & Afterschool 6-16 ani | Mind – Tech – Social Intelligence – Sport
 2. Un format săptămânal de 12 Ateliere de Weekend – stimularea minții copiilor într-un cadru de înaltă ținută cognitivă
 3. Suport psihologic și strategic pentru sportivii copii care aspiră către performanță
 4. Consiliere individuală psihologică pentru copii și părinți

Înscrieri

Formularul de înscriere în Programul Hub Danez Before & Afterschool 6-16 ani | Mind – Tech – Social Intelligence – Sport aici.

Pasii:
1. Parintii completeaza Formularul de Înscriere
2. Echipa Gritty ia legătura și clarifica nevoile de dezvoltare al copilului inscris pentru a personaliza programul pentru noul membru
3. Copilul este consultat si informat astfel incat acest proiect sa fie exact ce are nevoie si sa participe cu drag.
4. Programul incepe imediat

Echipa Gritty Hub Danez

Liliana Hadji – are o frumoasă carieră în educația copiilor. Este psiholog și doctor în Cinematografie și Media. A combinat încă din 2010 dezvoltarea personală cu arta și cultura, creând practici sănătoase în lucrul cu peste 1000 copii de la 3 la 16 ani. În 2014 înființează, alături de colegii ei psihologi, Asociația Gritty Education și dezvoltă peste 40 de programe de antrenament psihologic al copiilor din școli, grădinițe, British Council, Creart, Zumbrava și alte instituții. Participă la Conferințe de educație în calitate de speaker, emisiuni și articole din variate reviste pe subiecte educaționale. Este pasionată de felul în care mintea unui copil poate fi o grădină în care pot crește flori și pomi care rodesc sau un spațiu uscat și sărăcit de vegetație. Își dorește să contribuie cu toate resursele pentru a face posibil ca cei care sunt în drumul lor de dezvoltare să beneficieze de informații de cea mai bună calitate extrase din studii științifice valoroase și cărți care spun lucruri minunate. În final, viața e o artă și caracterul e o poezie, fără a pierde din vedere necesitatea de a fi practic și eficient într-o lume de maximă viteză.

Daniel Caravan – este un tânăr care și-a petrecut 4 ani studiind programare in Aalborg, Danemarca. A urmat un master în UK lucru care i-a deschis frumoase perspective de a înțelege lumea europeană. În urma acestor 4 ani petrecuți în Danemarca, a decis ca principiile și valorile copiilor danezi ar fi foarte utile pentru copiii din România. De înclinațiile către echilibrul dintre eficiența, înclinația către cultură și relaxarea oamenilor din aceasta țara scandinavă ar putea beneficia familiile din România. Daniel este cel care se ocupă sa aducă toate aceste calități nordice în Hub în cadrul workshop-urilor la care vor lua parte copiii dumneavoastră.

Alina LinteAlina Linte – este psiholog, iubitoare de invenții culinare neobișnuite, cea care are un fel de baghetă magică atunci când e vorba de activități creative cu copiii. Este trainer la Gritty de peste 4 ani, trainerul care provoacă experiențe neobișnuite copiilor care participă în Taberele Urbane și Montessori, cea care pune întrebări incomode copiilor și îi scoate din zona de confort. Alina are o mulțime de roluri în Hub, dar rolul ei principal este să se asigură că Gritty iese din tipare și pune sub lupă orice practică pentru a o inova, îmbogăți, reinventa și a o apropia de autentic.

Contact:

* Locație: Bd Unirii 15, bl 3, sc 1, et 2, ap 6

Suntem pregătiți să începem o colaborare utilă, distractivă, de lungă durată cu copiii și părinții deopotrivă. Comunicarea, munca în echipă și dezvoltarea personală sunt țintele noastre de focalizare! Este ceea ce se numește SOCIAL INTELLIGENCE, un concept fancy care ia amploare ultimul timp în științele sociale. 

Haide în echipă!

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU