Grup de psihodrama pentru parinti. Elefantul din dulap

Duminică 19 Iunie 2016
București

Dragi parinti, stim cate faceti pentru copiii vostri si cum raspundeti bucurosi evenimentelor gandite pentru ei. De data aceasta, va invitam la un eveniment creat special pentru voi. Copiii vostri cresc alaturi de voi si isi doresc un mediu prietenos si continator. Doar ca viata are suisuri si coborasuri si nu e intotdeauna roz.

De aceea, Catalina Hetel, psihoterapeut psihodramatist de la Teatrul din Podul Meu, impreuna cu Claudiu Ganciu, psihodramatist (psihoterapeut, membru in Grupul de Studiu al Societatii Romane de Psihanaliza, presedinte executiv in cadrul Asociatiei de Psihanaliza Legaturilor “Enrique Pichon Riviere”)

va invita la Kindi sa cunoasteti

Elefantul din dulap

Duminica 19  iunie orele 10-14

A fost odata o ea si un el. Se iubeau, s-au casatorit, au avut copii si…au trait. Doar ca in dulapul lor statea pitit un elefant care ba crestea ba se micsora dar nu pleca niciodata. Statea ascuns de teama sa nu vorbeasca despre lucruri care nu se spun. Daca ar iesi de acolo putea sa povesteasca despre singuratate in doi, despre frustrari, despre asteptari si dorinte, despre iubire si teama, despre a fi sau nu parinte sau parinte bun. Elefantul vrea insa sa fie ascultat pentru ca toate acestea sa dispara. Sa venim cu elefantul nostru de acasa intr-un grup de psihodrama si sa facem ca povestea sa se schimbe.

Psihodrama este un ansamblu de tehnici de joc, prin care se facilteaza exprimarea, impartasirea si dobandirea unei viziuni de ansamblu asupra problemei, a unui alt unghi din care sa putem privi realitatea noastra. In plus, in grupul de psihodrama afli ca nu esti singur si ca o problema pusa in cuvinte prin joc este pe jumatate rezolvata.

Detalii eveniment Grup de psihodrama pentru parinti

Taxa participare – 160 lei/  4 ore

Locatie Kindi, Str. Delea Veche nr. 35, sector 2. www.kindi.ro

Inscrierea se face telefonic sau pe e-mail la una din urmatoarele adrese:

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 19 Iunie 2016

Program:
10:00 - 14:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Kindi

Județ:
Romania

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Delea Veche 35

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL