Hai la masă. Spectacol cu Gașca Zurli | Iași

Duminică 07 Mai 2023
Iasi

“Hai la masă” este spectacolul prin care Gașca Zurli îi împrietenește pe copii cu bunele obiceiuri alimentare și îi ajută pe părinți să transforme bucătăria în cel mai tare loc de joacă pentru copii.

O oră și un pic, cât durează spectacolul, prin cântec, joc și voie bună, învățam împreună să transformăm “pauza de masă” în “pauză de bucurie”.

Fetița Zurli, Truli, Vrajimaturica, Teacher Zurli, Eroul Mulțumesc și Zâna Bună se transformă în cele mai importante ajutoare de bucătar. Iar Bucătărașul Lulu o să o înfrunte pe Tura Vura care nu va rata ocazia de-a înfrupta clătitele magice făcute și numărate de Lulu.

📍 Casa de Cultura a Studentilor Iasi, Str. Vasile Conta, Nr. 30, Iasi

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!Sursa: https://www.facebook.com/events/563831129066573/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 07 Mai 2023

Program:
De la 13:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL