Harun și Marea de Povești Public la Apollo111 Teatrul

Având la bază una dintre cele mai frumoase povești contemporane, inspirată de „O mie și una de nopți”, spectacolul prezintă o călătorie pe cealaltă lună, luna numită Kahani (Poveste), care circulă prea repede pentru a fi detectată de pe pământ.

Harun intră în aventura Oceanului Șuvoaielor de Povești și se luptă cu Tacatacii pentru a-l învinge pe Katham Șud, dușmanul poveștilor. O combinație de vizualuri animate și joc actoricesc, „Harun și Marea de Povești” este un spectacol multimedia care se adresează în egală măsură adulților și copiilor.

O adaptare după romanul lui Salman Rushdie care a avut premiera pe Broadway și în West End, piesa este regizată de Alexandru Berceanu și este prezentată pentru prima dată în România. Vizualurile spectacolului au fost realizate în cadrul celei de-a noua ediții ale atelierului intensiv de animație Animation Worksheep, de către o echipă de 20 de animatori sub coordoanrea trainerilor Dan Panaitescu și Mihai Pacurar. Muzica este compusă și interpretată live de Simona Strungaru (pian, clape și sound effects), și Sebastian Burneci (trompetă și sound effects).

Decorurile sunt semnate de scenograful și artistul vizual Mihai Pacurar, iar costumele sunt realizate de Cristina Milea.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Ionut Niculae, Conrad Mericoffer, George Rotaru, Alexandra Laura Badea, Vlad Basarabescu, Victor Țăpeanu și Ana Craciun Lambru – responsabilă și de designul și mânuirea păpușii Harun.

Salman Rushdie a scris romanul „Harun și Marea de Povești” pentru fiul său, de care a fost despărțit pentru o lungă perioadă. Romanul dezvăluie, în mod alegoric, problemele cele mai acute ale societății și ne face să visăm la o lume așa cum ne-am dori-o pentru copiii noștri.

Teaser: https://goo.gl/jrwFkc

Recomandare de vârstă: +5 ani.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL