Iepurele și ariciul. Spectacol Marionnette Show la Iași

Duminică 03 Martie 2024
Iasi

Ce poate fi mai frumos decât o prietenie sinceră? Iepurele și prietenul său ariciul transmit copiilor idei foarte frumoase și în același timp foarte puternice despre conceptul de prietenie. Vă invităm să faceți cunoștință cu personajele jucăușe și amuzante.

Astfel copiii vor ajunge la învățăminte precum: un prieten adevărat este cel care este alături de tine și la bine și la rău, dacă atunci când simți că nimeni nu te mai poate ajuta, prietenul este acolo pentru tine, că este mult mai bine să trăiești alături de cineva decât de unul singur și că o prietenie adevărată se recunoaște mai ales în momentele dificile pe care le întâmpini.

Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul „Iepurele și ariciul” în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași.

Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul: https://www.ateneuiasi.ro/class/iepurele-si-ariciul/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

📍Ateneul Iași

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: ateneuiasi.ro

Iepurele-si-ariciul-ianuarie-2023-scaled

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 03 Martie 2024

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL