In acest weekend isi deschide portile Kids Education

04-05 Octombrie 2014
București

Sâmbătă, 4 octombrie, începând cu ora 10:00, își deschide porțile Kids Education, cel mai așteptat eveniment al toamnei în domeniul ofertelor educationale pentru copii

flyer_fata

Evenimentul este dedicat părinților, bunicilor, profesorilor și, desigur, copiilor. Kids Education va putea fi vizitat gratuit în perioada 4-5 octombrie, la Palatul Național al Copiilor din București.

La Kids Education vor participa zeci de expozanți – grădinițe, școli, afterschool-uri, edituri de cărți pentru copii, firme care oferă cursuri extrașcolare pentru copii, dar și ONG-uri, dedicate educației copiilor cu vârsta între 2-14 ani. Vizitatorii vor fi întâmpinați cu oferte unice, cu gratuități la cursuri, tombole cu premii, ateliere și mini-spectacole, dar și alte surprize. Kids Education va fi deschis publicului sâmbătă, 4 octombrie, și duminică, 5 octombrie, între orele 10:00-18:00.

Recomandăm părinților să nu lase copii acasă! Kids Education este un eveniment pentru întreaga familie! Am pregătit și pentru copii și pentru adulți multe activități interesante la scena Kids Education. Asta pe lângă ofertele speciale pregătite de expozanții noștri, care sunt specializați în activități de educație pentru copii și sunt gata să întâmpine vizitatorii cu cele mai noi și cele mai utile informații din domeniu. ” a declarat Jessie Constantin, director proiect Kids Education.

Expozanții au pregătit și cursuri rapide sau lecții demonstrative, la care pot participa părinții și copiii care vizitează targul. Acestea vor avea loc într-un spatiu special amenajat și vor dura 30-60 de minute. Astfel, vizitatorii vor putea participa la atelierul ”Dezvoltarea relatiei parinte – copil prin instrumente educationale” organizat de Happy Minds, la lecția demonstrativă ”Matematica altfel” organizată de Centru privat de educatie "daVinci", la demonstrații live de muzică și magie, dar și alte activități interesante. Pentru a vedea programul complet al lecțiilor și atelierelor, vizitați siteul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Kids Education are ca obiectiv organizarea periodică a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate ofertele de top ale instituțiilor care activează în domeniul educației pentru copii. Evenimentele Kids Education sunt organizate de compania Jessco.

Detalii Eveniment

Perioada:
04-05 Octombrie 2014

Ora incepere:
10:00:00

Ora terminare:
18:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Palatul National al Copiilor din Bucuresti – Sala Mică

Județ:
Romania

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Bulevardul Tineretului nr. 8-10

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL