Ingrediente pentru o sexualitate feminina implinitoare. Workshop destinat exclusiv femeilor

Joi 07 Martie 2024
București

In luna martie, luna renasterii si a feminitatii, va invit la primul workshop dedicat sexualitatii feminine, intitulat „Ingrediente pentru o sexualitate feminina implinitoare”.

Workshopul este construit pe credinta mea ferma ca sexualitatea feminina poate fi traita si expandata dincolo de ceea ce multe dintre noi femeile experimentam si ca cea mai buna viata posibila include si o sexualitatate superioara, rafinata, implinitoare.

Impreuna cu colega mea Ileana Balan, terapeut maseur vom discuta despre elementele specifice ale sexualitatii feminine si ingrediente prin care sexualitatea noastra poate fi cu adevarat implinitoare. Argumentele noastre vor impleti concluzii ale cercetarilor stiintifice occidentale cu practici milenare orientale.

Eveniment organizat de psihoterapeut Roxana Florescu.

Va invit sa petrecem 2 ore intr-o atmosfera de poveste la Centrul Spa Elisara (zona Cismigiu), in data de 7 martie 2024, orele 19:00-21:00.

Tariful este 200 RON.

Va rugam sa confirmati participarea pana cel tarziu pe 4 martie 2024, la Whatsup 0746675717.

📍Centrul Spa Elisara (zona Cismigiu) – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/2326365494222837/

Detalii Eveniment

Data:
Joi 07 Martie 2024

Program:
De la 19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL