Întâlnirea de Duminică – Hiperparazitismul

Duminică 28 Octombrie 2012


 Duminică, 28 Octombrie, începând cu orele 11.00, așteptăm toți curioşii, elevi şi adulţi, la cea de-a doua conferinţă din cadrul cunoscutului program anual, interactiv şi interdisciplinar ”Întâlnirea de Duminică”.

Cea de a VIII – a ediţie a programului continuă cu invitaţia dr. Costică Adam – specialist la „Antipa” – de a descoperi  „paraziţii paraziţilor şi  fenomenul de  hiperparazitism.

Despre hiperparaziții, cine sunt, ce sunt, cât sunt de mari sau mici, veţi afla numai participând la conferinţa de Duminică, concepută sub forma unei prezentări accesibile şi bogat ilustrată.

Pentru copiii participanţi, conferenţiarul şi organizatorii au pregătit surprize şi o serie de reviste ştiinţifice care vor fi acordate ca premii. Conferinţa se va încheia, aşa cum ne-am obişnuit deja, cu „tema pentru acasă”; toate lucrările copiilor vor fi expuse la finele ciclului de conferinţe (2013) în expoziţia temporară „GALA ÎNTÂLNIRILOR de DUMINICĂ”.

Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 50 de locuri la telefon: 021.312.88.26, int. 316 sau pe e-mail: [email protected]


 RECOMANDARE


Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 20 de lei.

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 28 Octombrie 2012

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Kiseleff nr. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL