Întâlnirea grupului BabyWearing | Socializare la Constanta

Saturday 02 November 2019
Constanta

BabyWearing Constanța este un grup creat cu unica menire de a ajuta mămici începătoare (și tătici) să își poarte bebelușii în sisteme de purtare sănătoase, ergonomice.

Continuăm seria evenimentelor organizate printr-o întâlnire de socializare, unde vom avea ocazia să ne cunoaștem, să petrecem timpul împreuna și să ne simțim bine alături de alți părinți (sau bunici) purtători.

Sâmbătă puteți veni oricând la Șușoté, între 10.00 și 12.00, pentru o companie bună, ca să prindeți niște gustări delicioase sau poate doar o ceașcă de cafea tare.

Ca să avem suficiente locuri pentru toți participanții, vă rugăm să completați formularul de înscriere.
➡➡➡ FORMULAR ÎNSCRIERE:
https://forms.gle/HhCwvvQxpwcS7h8SA

NOTĂ: Aceasta NU este o întâlnire pentru probat/închiriat sisteme de purtare, deci NU vor fi disponibile sistemele din biblioteca. Puteți alege 1 (UN) sistem din bibliotecă să îl aducem, atunci când completați formularul de înscriere.
Fiecare participant poate să își aducă sistemul/sistemele și îl/le poate oferi pentru probat. Dacă vreți să învățați cum se fac reglajele, sau anumite legături, vă ajutăm cu cea mai mare plăcere.

Încercăm întotdeauna să ajungem la căt mai mulți purtători și copiii lor prin evenimente sociale și toate persoanele sunt binevenite și sunt libere să participe (deși sunteți responsabili pentru plata consumatiei dvs.!)!

Vă rugăm să spuneți și prietenilor dvs. și vă așteptăm alături de noi!

Purtarea este pentru toată lumea.
Deoarece purtarea este umană.
Deoarece purtarea este iubire.

45220827_2453239241414519_3857461925566742528_n

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 02 November 2019

Program:
De la 10:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL