Invata limba engleza intr-un mod inedit! Cursuri copii

00:00:00 - 00:00:00
01-22 Februarie 2014

Curs interactiv de limba engleză bazat pe metodele de învățare prin teatru. Pentru copii 3-14 ani

tinartȘtiați că tehnicile de învățare prin teatru sunt cele mai utile pentru a înfrânge temerile vorbitului în public într-o limbă străină? În plus, se dezvoltă vocabularul și fluența limbajului, beneficii de luat în seamă pentru dezvoltarea celor mici.

Club TinArt a dezvoltat un curs interactiv de limba engleză bazat pe metodele de învățare prin teatru, care ajută copiii să vorbească, cu lejeritate,  fluent și corect limba engleză.

Se știe că învățarea se realizează cel mai bine prin metode vizuale și auditive, astfel încât se pune accentul pe activități comunicative care duc la acumularea, fixarea de cunoștințe și utilizarea acestora în vorbire, într-un mod natural și plăcut.                Cursurile de limba engleză propuse de Club TinArt sunt susținute de Maria Țăran, actor profesionist al Teatrului Ion Creangă, cu experiență demonstrată în educație prin colaborări realizate de-a lungul timpului cu International House Bucharest, European Kids and Teens Academy, Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Palatul Golescu-Grant”etc.

Cursurile de engleză Club TinArt sunt dedicate categoriei de vârstă 3-14 ani se organizează săptămânal, sub formă de abonament lunar, miercuri – ora 18.00 sau  sâmbăta – ora 14.00, taxă de participare de 150 lei / lună (4 ședințe), iar înscrierile se fac la adresa [email protected] sau număr de telefon: 0740.26.11.87.

O mare varietate de cursuri pentru copiii cu vârsta între 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, într-o locație centrală, chiar la ieșirea de metrou Piața Victoriei (Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti). Dintre acestea menționăm: pian, chitară, vioară, canto, micul antreprenor, limbi străine, arte plastice, artă reciclată, teatru, dezvoltare personală, bune maniere, micul programator, șofer de mic, șah, înot, karate, dans, balet etc.

Mai multe detalii: www.tinart.ro sau Facebook.com/Tinart

 

 

Detalii Eveniment

Perioada:
01-22 Februarie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

TinArt

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
B-dul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc1, et.2, ap. 6.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL