Itinerama Travel Film festival 2021 – Warm-Up

27-29 August 2021
București

­čÄą Dac─â finalul de august te aduce acas─â din c─âl─âtoriile verii, prelunge╚Öte-╚Ťi vacan╚Ťa cu 3 zile de film la Itinerama Travel Film Festival 2021 – Warm-up!

­čąü Hai s─â ne facem ├«nc─âlzirea ├«nainte de festival, pentru c─â DAAAA, ne ├«ntoarcem cu filme bune ╚Öi pove╚Öti care te poart─â ├«n jurul lumii cu g├óndul!

­čÄČ Ne vedem, a╚Öadar, ├«ntre 27 ╚Öi 29 august, ├«n fiecare sear─â, de la ora 20.30 la Cinema Elvire Popesco.
Iat─â ce surprize ╚Ťi-am preg─âtit:

­čÄ× Vineri, 27 august, ora 20.30, plec─âm ├«n romanticul Paris. Urm─ârim Robuste (2021), ├«n premier─â na╚Ťional─â, o pelicul─â despre modul ├«n care via╚Ťa ne surprinde cu leg─âturile pe care le creeaz─â ├«ntre oameni foarte diferi╚Ťi:
Georges, o vedetă de cinema îmbătrânită, în decădere, și Aïssa, o luptătoare semiprofesionistă care-și câștigă traiul ca agent de securitate și care devine pentru o scurtă vreme mâna sa dreaptă.
Filmul este ╚Öi un omagiu adus lui G├ęrard Depardieu printr-o poveste despre o stea ├«mb─âtr├ónit─â, singur─âtatea ╚Öi nevoia de a auzi c├óteva cuvinte iubitoare.
­čĆć Filmul a fost nominalizat la ÔÇ×Cam├ęra dÔÇÖOrÔÇŁ la Festivalul de Film de la Cannes (2021).

­čÄ× S├ómb─ât─â, 28 august, ora 20.30, Human Factors, premier─â na╚Ťional─â – La agen╚Ťia de publicitate pe care o de╚Ťin ├«mpreun─â, Nina ╚Öi Jan, un cuplu franco-german, au semnat cu un client nou, influent politic, lucru ce ├«i oblig─â s─â-╚Öi ├«nfrunte priorit─â╚Ťile discordante. Ca s─â scape de escaladarea tensiunilor la munc─â, ei ├«╚Öi expediaz─â copiii, pe Max ╚Öi pe Emma, la casa de vacan╚Ť─â de la mare. Dar ceea ce ar trebui s─â fie un refugiu idilic ├«n afara sezonului ia o ├«ntors─âtur─â sinistr─â, c├ónd o misterioas─â spargere d─â toate lucrurile peste cap.
­čĆć Pelicula a fost nominalizat─â la Marele Premiu, categoria Dram─â, la Festivalul de Film de la Sundance (2021)

­čÄ× Duminic─â, 29 august, ora 20.30, urm─ârim The Mystery of the Pink Flamingo, o extravagant─â comedie-documentar despre cel mai mare kitsch c─âruia oamenii i-au c─âzut prad─â. Un inginer de sunet curios, Rigo, porne╚Öte ├«ntr-o c─âl─âtorie aventuroas─â. Vrea s─â descopere de ce oamenii devin obseda╚Ťi de flamingoul roz. Pelicula poate fi urm─ârit─â ├«n premier─â la Bucure╚Öti.
­čĆć Premii: Cel mai bun lungmetraj documentar, Cel mai bun sunet ╚Öi Cele mai bune decoruri, la Premios del Audiovisual Valenciano (2020); nominalizat la Cel mai bun documentar la Premiile Gaud├ş (2021)

E╚Öti preg─âtit de primele c─âl─âtorii marca #Itinerama? ­čśŹ

Mai multe detalii despre Itinerama Travel Film Festival 2021 – Warm-up aici: https://itinerama.ro/itinerama-warm-up-27-29-august/.

Itinerama Travel Film Festival este un proiect cultural organizat de Asociatia Maia.

Proiect co-finan╚Ťat de Administra╚Ťiei Fondului Cultural Na╚Ťional. Proiectul nu reprezint─â ├«n mod necesar pozi┼úia Administra╚Ťiei Fondului Cultural Na╚Ťional. AFCN nu este responsabil─â de con╚Ťinutul proiectului sau de modul ├«n care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt ├«n ├«ntregime responsabilitatea beneficiarului finan╚Ť─ârii.

Detalii Eveniment

Perioada:
27-29 August 2021

Ora incepere:
20:30

Ora terminare:
22:30

Orasul:
București

Detalii Loca╚Ťie

Cinema Elvira Popescu

Jude╚Ť:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. Dacia, nr.77

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL