John Hunter aduce Jocul Păcii Mondiale la Bucureşti

Tuesday 26 September 2017

Aflat in turneu european, John Hunter va vorbi pe 26 septembrie despre joc, la o conferinta pentru parinti, cadre didactice si psihologi ce va avea loc la Hotelul Sheraton. Vor urma 5 zile, în care va juca The World Peace Game cu elevii Scolii Internationale Verita, în prezenţa a 30 de profesori din toata lumea, viitori facilitatori ai jocului.

Preţul biletului la conferinţă este 99,99 lei.

Biletele pentru participarea la conferinta pot fi achizitionate de aici https://verita.heme.ro/john-hunter–the-world-peace-game/comanda/.

Despre John Hunter

John Hunter, un mare sustinator al pacii cunoscut in intreaga lume, este expert in teoria inteligentelor multiple si initiatorul Jocului Pacii Mondiale.

Premisa de la care a pornit Hunter cu acest joc, a fost cea de a cere scuze copiilor pentru felul dezastruos in care adultii lasa lumea in urma lor si de a ii ajuta pe acestia sa inteleaga ca ei, copiii, pot sa aduca o schimbare majora pozitiva. 

Metoda de predare a lui John Hunter, care este si tata, dar si profesor, consta in predarea unor experiente si nu teorii. Prin experientele oferite, copiii isi dezvolta inteligenta emotionala, adaptabilitatea si capacitatea de rezolvare a problemelor reale, aspecte pozitive pe care dorim sa le cultivam cat mai devreme posibil. Pe langa dezvoltarea gandirii, elevii invata solutionarea de probleme, lucrul in echipa si isi cresc increderea de sine.

Prin jocul sau, John Hunter a fost consultat cu echipa lui de copii de catre Casa Alba si Pentagon, asupra felului in care acestia vad posibilitatea rezolvarii unor probleme mondiale de mediu, crize sociale si politice. (sursa)

CONFERENCE DETAILS:

  • 26 September 2017
  • 17:00 – 21:00
  • Sheraton Hotel
  • Coffee break included

MEET JOHN HUNTER

Teacher, Speaker

A native Virginian and graduate of Virginia Commonwealth University, John Hunter is an award-winning gifted teacher and educational consultant who has dedicated his life to helping children realize their full potential. Employing his background as a musician composer and filmmaker during a three-decade career as a teacher, Hunter has combined his gifted teaching and artistic talents to develop unique teaching programs using multimedia software programs in creative writing and film courses.

Detalii Eveniment

Data:
Tuesday 26 September 2017

Program:
17:00 - 21:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL