Ultimul atelier La ceai cu regina. Atelier pentru copii si parinti. Program de storytelling combinat cu o cautare de comori realizata in familie
Programul La ceai cu regina se desfășoară în sălile de Tezaur ale Muzeului Național de Istorie a României. Aici, obiecte cu semnificație pentru istoria regalității vor fi punctul de plecare pentru un program de storytelling (ghidaj dramatizat pe un scenariu de Veronica Leca) combinat cu o căutare de comori realizată în familie.
Este bine cunoscută înclinația pe care o avea Regina Maria (Missy, cum o alinta bunica sa, Regina Victoria a Marii Britanii) pentru pictură, grădinărit, scris, călătorii, călărie. Dar ceea ce o pasiona și mai mult erau piesele vestimentare scumpe şi bijuteriile fine. Această pasiune regală mergea până într-acolo încât chiar și hainele sale erau în ton cu decorul interioarelor palatelor.
Cum vor afla cei mici toate aceste lucruri? Însăși regina le va povesti despre pasiunile sale. Poveștile ei cu iz de altădată vor reda atmosfera de la Palat și le va dezvălui modul în care își petreceau timpul regii de odinioară.
Și cum o povestea fără intrigă e ca mâncarea fără sare, o întâmplare mai puțin obișnuită va deturna sensul povestirii: un furt al comorii regale. Copiii si parinții sunt invitați să o ajutate pe regină să-și recapete comoara! Vă așteptăm la Muzeul Național de Istorie a Romaniei, începând cu 21 septembrie!
Programul durează aproximativ o oră și se desfăşoară după următorul orar:
– sambata, 14 decembrie 10.30 –familii cu copii de 4-6 ani
– duminică, 15 decembrie, 10.30 – familii cu copii de 6-8 ani
Taxă de participare:
o 60 lei/familie formată din doi membri (părinte și copil),
o 80 lei/familie formată din trei membri,
o 90 lei/ familie formată din patru membri etc.
Programările sunt obligatorii şi se fac de luni până vineri, la e-mail: [email protected] (este necesară precizarea datei de desf[șurare a programului, numelui şi vârstei copilului, iar înscrierea este valabilă numai după primirea unui email de confirmare). După confirmarea înscrierii, este necesară achitarea taxei de participare, la maxim două zile după confirmarea înscrierii pe lista de participanți, în contul RO48 INGB 0000 9999 0260 3721 (cu precizarea Taxa Muzeul Istorie). Dacă nu se mai poate onora participarea, returnarea taxei se face numai dacă retragerea este anunțată cu cel puțin 24 de ore înainte de desfășurarea programului, sumă din care se va scădea comisionul bancar. Înregistrările se fac individual de către fiecare familie în parte.
Detalii Eveniment
Perioada:
14-15 Decembrie 2013
Ora incepere:
10:30:00
Ora terminare:
11:30:00
Orasul:
Detalii Locație
Muzeul Naţional de Istorie a României
Județ:
Sector 1
Oraș:
Bucuresti
Adresa:
Calea Victoriei nr.12