La Leche League Bucuresti – Aniversarea a 2 ani

17:30:00 - 19:30:00
Sâmbătă 26 Ianuarie 2013

 

La Leche League Bucuresti implineste 2 ani!

Roxana Dudus, te invita la aniversarea a 2 ani de activitate in consultanta pentru alaptare.

La intalnirile LLL mamele gasesc respect pentru abilitatile si alegerile lor. Pe termen scurt, sprijinul acordat mamelor le ajuta sa se simta bine ca este alegerea lor si ca experienta alaptarii va fi benefica. Pe termen lung, doar plantam o samanta care va creste in viitor.

Ce spune Roxana despre La Leche League Bucuresti:

„LLL nu inseamna perfectiune, are mult de munca. Dar, creste pe an ce trece, cu ritm scazut, dar sigur. Eu cred in LLL si personal fac tot posibilul pentru ca aceasta crestere sa fie armonioasa, sanatoasa si benefica.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Alaptarea va fi intotdeauna optima pentru bebelusi si copii. Lichidul de aur al speciei noastre este o resursa naturala ce nu poate fi ignorata. Aceasta resursa vine in ambalaj atractiv, refolosibil, imediat disponibil, la temperatura potrivita, cu toti nutrientii necesari pentru a satisface nevoile bebelusului/copilului, cu elemente protectoare ce cresc sansele bebelusului/copilului la o mai buna sanatate.

Alaptarea ofera si putere mamei, dar nu acea putere definita de societate insemnand autoritate, bani, bunuri materiale samd.

Este puterea data de abilitatea de a crea viata, de intimitate, de atasament, de tandrete, de incredere ce da calitate si sens vietii.”

 

Fiti alaturi de LLL intr-un mediu in care invatam, impartim, simtim, purtam in ziua de sambata 26 ianuarie 2013, in sediul Naste cum simti si Poarta-ma , intre orele 17.30 si 19.30. Purtati cu voi amintirile care va leaga de LLL si veniti sa sarbatorim!

Multumirile mele pentru mamele care au impartasit din experienta lor, pentru mamele care ajuta la cresterea LLL, pentru mamele care sustin LLL si pentru toti cei care considera ca au pus o piatra de temelie la ce inseamna LLL Bucuresti!!!!

 

Articol preluat de pe: http://atasatlasanulmamei.blogspot.ro/2013/01/la-doua-aniversare.html

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 26 Ianuarie 2013

Program:
17:30:00 - 19:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Naste cum simti

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Episcop Chesarie, nr. 6

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL