Lansarea oficiala a revistei Bebelu

Luni 16 Decembrie 2013

Lansarea marchează 4 ani de existenţă Bebelu, patru ani de când Bebelu se află în lumea celor mici, printre mămici, burtici şi bebeluşi.

coperta-bebelu-216x300Revista Bebelu se lansează oficial luni, 16 decembrie 2013, ora 17.30, la Jubile the Ballroom Pipera (salon Le Reve – Sos. Pipera, nr.48-50, Bucureşti).

Lansarea marchează 4 ani de existenţă Bebelu, patru ani de când ne aflăm în lumea celor mici, printre mămici, burtici şi bebeluşi, patru ani de când vă oferim o parte din profesionalismul unei echipe dedicate, în aşa fel încât să puteţi să înlăturaţi orice necunoscută legată de creşterea şi dezvoltarea bebeluşului, patru ani de când suntem alături de tine încercând să aflăm împreună răspunsurile cele mai potrivite, astfel încât orice să ţi se pară mai uşor, dar şi patru ani de evenimente periodice şi gratuite unde mămicile pot interacţiona direct cu specialiştii, socializând şi împărtaşind o parte din experienţele lor.

Începând cu luna decembrie, Revista Bebelu va putea fi găsită la toate chioşcurile de presă din ţară, fiind distribuită la nivel naţional.

În paginile sale puteţi afla o serie întreagă de informaţii specializate referitoare la creşterea şi îngrijirea copilului, pornind de la prima zi de viaţă şi până la vârsta şcolară, revista fiind dedicată atât femeilor care au trecut prin experiența unei nașteri, cât și celor care își doresc apariția unui bebeluș în viața de cuplu.

Colaboratorii Bebelu sunt specialişti în domeniile de maxim interes, astfel că aici veţi identifica o serie întreagă de recomandări şi informaţii foarte bine structurate, aşa încât să obtineţi ceea ce vă doriţi – o informaţie corectă, clară şi sigură.

Revista BEBELU se naşte din nevoia publicului larg de a avea la îndemână mai mult decât o sursă de inspiraţie în domeniul creşterii, educării şi îngrijirii copilului.

În fiecare număr, cititorii vor afla îndrumări, sfaturi, practici eficiente, vor deveni parte a unor experienţe de viaţă trăite de mămici, vor fi puși la curent cu cele mai noi măsuri legislative care să le asigure siguranța și stabilitatea familiei, se vor bucura de dezvăluiri ale părinţilor celebri despre modul în care și-au crescut proprii copii, vor fi puși în tema cu ultimele tendințe în materie de frumusețe, diete şi modă.

 

Rubrici:

PĂRINŢI CELEBRI – Cele mai cunoscute personalităţi mondene vor fi alături de tine ediţie de ediţie pentru a te îndruma, oferindu-ţi un sfat din experienţa lor de părinte.

 

SARCINA ŞI NAŞTEREA – este un capitol destinat celor 9 luni de viaţă intrauterină. Vor fi prezentate informaţii referitoare la simptomatologia primelor zile de sarcină, evoluția fătului pe parcursul celor nouă luni, analize necesare, alimentație, sănătate, pregătire pentru naștere. Tot aici puteti găsi informaţii preţioase dedicate naşterii şi recuperării postpartum.

 

PRIMUL ANIŞOR – este un capitol destinat îngrijirii sugarului. Alăptarea, scorul Apgar, îngrijirea bontului ombilical, prima băiţă, diversificarea sunt doar câteva dintre cele mai captivante subcategorii.

 

COPILUL 1-6 ANI – este un capitol dedicat creșterii și îngrijirii copilului din primul an şi până la vârsta şcolară. Mămicile vor reuși să afle cum anume să se descurce cu propriul copil, cum să îl îngrijească în așa fel încât să crească perfect sănătos.

 

ŞCOLARUL – este un capitol captivant în care poţi afla cum să îţi educi copilul în aşa fel încât să poţi obţine performanţe şcolare sigure.

 

FAMILIA – este un capitol destinat vieţii de familie ce conţine o serie întreagă de sfaturi eficiente.

 

ÎNVAŢĂ SĂ PREVII! – în fiecare număr al revistei vor fi prezentate soluții de prevenire a anumitor probleme de sănătate ce pot afecta atât viața copiilor, cât şi pe cea a părinţilor.

Revista Bebelu apare în data de 16 a fiecarei luni, fiind tipărită într-un tiraj ridicat, pe hârtie de cea mai înalta calitate, beneficiind de un layout de excepţie, distribuită în ţară la preţul de numai 3,99 lei.

Detalii Eveniment

Data:
Luni 16 Decembrie 2013

Program:
17:30:00 - 17:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Jubile the Ballroom

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos Mihai Bravu nr 223

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL