Locatie: Centrul Cultural pentru UNESCO “Nicolae Balcescu”

  Drumuri de nisip este un spectacol non-verbal de teatru, insotit de acompaniament muzical live si se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani.

  Evenimentul este sustinut de trupa HOPA-TROP, o forma independenta de teatru, care isi propune realizarea de spectacole pentru copii cu varsta foarte mica, ajutand astfel la formarea viitorului public „mare”, pregatit sa recepteze si sa inteleaga actul teatral de mai tarziu.

  „Am incercat prin acest spectacol sa patrundem in lumea copilului mic, a jocului si a curiozitatii cu care acesta este inzestrat. Pentru el lucrurile concrete pot deveni obiecte dintr-o poveste: sfoara poate fi un sarpe, o coarda sau un drum,  pietrele pot scoate sunete sau insemna locuri,  nisipul se poate desena, poate curge sau scoate sunete, iar o cutie poate deveni un adevarat cufar de comori.” (Beatrice Iordan, artist papusar).

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 4

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Str. 11 Iunie nr.41

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU