11+ Locuri de Vizitat în Bucureşti cu Copilul. Locaţii Interesante de Descoperit

București

Iti oferim o lista de locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul. Iti doresti sa iesi in familie sau sa mergi undeva sa te relaxezi iar copilul tau sa gaseasca ceva interesant de facut? Vei gasi 11 sugestii de locatii cu loc de joaca in interior sau la umbra din gradina. In multe dintre locatiile pe care le-am gasit te vei bucura de racoare vara cand canicula este insuportabila.

Dacă afli de alte locatii interesante pentru familii te rugăm să postezi un comentariu şi iţi promitem că ne documentăm şi ţinem cont de sugestie.

Acest articol se găseşte în TOP 10 Cele Mai Frunzărite Articole de pe GOKID.

Te invităm să consulți, pentru mai multe activități, și 50+ Lucruri de Făcut cu Copilul în București.

1. Oraselul Cunoasterii

Muzeu interactiv pentru copii

 

Oraselul Cunoasterii Locuri de vizitat in Bucuresti

Oraselul Cunoaşterii este printre cele mai interesante locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul intrucat este primul muzeu interactiv pentru copii din Romania, unde copiii invata „stiinta jocului si jocurile stiintei”.

Spațiul Orășelului Cunoașterii este structurat pe 8 zone de descoperiri. Fiecare zonă are grupate laboratoare pentru experimente din domenile: fizică, matematică, logică, ecologie etc. În acest fel noțiuni abstracte pot fi înțelese mai ușor de către oricine.

Jocurile de la Oraselul Cunoasterii ne permit sa observăm, auzim, mirosim, pipăim și descoperim gustul distracției, gustul științei! Ne dezvoltăm motricitatea și gândirea.

„Alături de noi, copilul tău se poate distra și învăța. Observăm, auzim, mirosim, pipăim și descoperim gustul distracției, gustul științei! Ne dezvoltăm motricitatea și gândirea.”

Orășelul Cunoașterii cuprinde peste 80 de exponate-joc fiecare constituind un experiment în sine. Putem să acționăm bile, mingi, să potrivim, să pipăim, să așezam corect, să apăsam butoane, să învârtim moriști și multe altele. Experimentele sunt intuitive dar peste tot sunt informații cu privire la ceea ce ai de făcut pentru a înțelege experimentul respectiv.

Mai multe detalii

Vezi si:

De ce este agresiv copilul meu? Cauze si solutii

Teletubbies, desene animate online pentru prescolari

_______

3. Dino Park București

la Muzeul National de Geologie

 

dino parc bucurestiT-rex, triceratops, brachiosaurus și mulți alți dinozauri (mai mult de 30 de specii) vă așteptă în curtea Muzeului Național de Geologie. Dino Park este o expoziție științifico-educațională în aer liber.

Pentru ca efectul să fie unul și mai terifiant, dinozaurii expuși sunt animatronici și respiră, văd, se mișcă, emit sunete realistice! Unii chiar executa comenzi.

Organizatorii promit o călătorie captivantă în perioada când dinozaurii dominau pe Pământ! 🦖

Intrarea este 25 lei adulti, 20 lei copii de la 3 ani, copii pana la 3 ani au gratuitate.

Unde? Muzeul National de Geologie, Soseaua Pavel D. Kiseleff, nr. 2, Bucuresti

Expoziția este organizată până pe 31.03.2023.

Detalii locatie

3. Ludoteca

de la Biblioteca Metropolitana Bucuresti

 

Locuri de vizitat in Bucuresti Ludoteca BMB

In cadrul Filialei pentru Copii si Tineret Ion Creanga a Bibliotecii Metropolitane Bucuresti functioneaza si isi asteapta vizitatorii Ludoteca, un spatiu ce ofera acces la jocurile care stimuleaza inteligenta, indemanarea si creativitatea copiilor.

Colecţia de publicaţii cuprinde cărţi bogat ilustrate şi cu text scurt, în limbile română, engleză, franceză, germană, spaniolă şi italiană.

„Misiunea Bibliotecii Metropolitane București este de a facilita accesul gratuit și nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca centru comunitar care susține activ informarea, cercetarea, educația și recreerea locuitorilor din București și din județul Ilfov”

Biblioteca Metropolitana Bucuresti este reteaua de biblioteci publice a bucurestenilor care te asteapta cu carti si internet!

Detalii locatie

Descopera mai jos celelalte locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul.

Iti recomandam:

20 modele de avioane de hartie pentru copii +5 ani

Cum crezi ca va arata copilul tau ca adult?  

Parcul Tineretului. Parc kid-friendly in Bucuresti, Sectorul 4

_______

4. Prajituresele

Cafenea cu loc de joaca pentru copii

Locuri de vizitat in Bucuresti Prajituresele

Una dintre locatiile care au pus zona Pipera pe harta kid-friendly a Bucurestiului este Prajituresele. Cafeneaua-cofetarie familiala este luminoasa si prietenoasa si vine cu un atu specific zonei: curtea. O poienita ce se doveste generoasa pentru cei mici, care gasesc acolo chiar si un loc de joaca eco.

Prajituresele se gaseste printre acele locuri de vizitat in Bucuresti atunci cand simti nevoia sa te retragi din agitatia orasului si cauti relaxarea si umbra unei gradini in care sa poti savura impreuna cu cel mic delicatese homemade.

Contact Prajituresele

Vezi toate restaurantele cu loc de joaca

5. Ludoteca Apolodor din Labrador

Loc de joaca si lectura gratuit pentru copii si parinti la Biblioteca Natională a României

Locuri de vizitat in Bucuresti Ludoteca Biblioteca Nationala

Ludoteca te asteapta intr-un spatiu gandit pentru copii de 4-6 ani, cu carti colorate, carti de povești, carti cu pop-up, carti 3D, carti de colorat, carti cu sunete sau fara sunete. Si jucarii!

Nu lipseste o zona de joaca si relaxare, unde copiii pot da frau liber imaginatiei si pot interactiona.

Detalii și review

Descopera celelalte locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul pe pagina urmatoare.


 RECOMANDARE

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU