11+ Locuri de Vizitat în Bucureşti cu Copilul. Locaţii Interesante de Descoperit

București

Iti oferim o lista de locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul. Iti doresti sa iesi in familie sau sa mergi undeva sa te relaxezi iar copilul tau sa gaseasca ceva interesant de facut? Vei gasi 11 sugestii de locatii cu loc de joaca in interior sau la umbra din gradina. In multe dintre locatiile pe care le-am gasit te vei bucura de racoare vara cand canicula este insuportabila.

 

6. Muzee kid-friendly

In Bucuresti sunt cateva muzee la care trebuie neaparat sa ajungi cu copilul. Lista ramane deschisa.

Muzeul Antipa

Locuri de vizitat in Bucuresti Muzeul Antipa

De departe printre cele mai apreciate locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul, Muzeul Antipa se mandreste cu o echipa entuziasta care te asteapta sa vizitezi exponatele si organizeaza evenimente deosebite. Cu prilejul celei de-a cincea ediții a programului „Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun”, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” propune elevilor și cadrelor didactice un program special de activități interactive. Intre 18 si 22 aprilie 2016 copiii sunt asteptati cu o serie de proiecte care susțin educația alternativă și oferă experiențe de învățare neconvențională, cum ar fi: Atelierele de desen și pictură Art Antipa , Atelierele de robotică Aventura Robo-animalelor Lego® , Atelierele de Chimie , precum și programul de educație prin aplicații teoretice și practice distractive Provocarea LEGO®. Detalii aici.

Muzeul CFR

Locuri de vizitat in Bucuresti Muzeul CFR

O vizita la Muzeul CFR, inaugurat in 1939, poate fi fascinanta pentru copil, mai ales daca e pasionat de vehicule, miscare si calatorii. Il asteapta acolo numeroase colectii de machete de locomotive, vagoane si diorame. Veți fi fascinați de străbuna locomotiva Calugăreni, cu cele 3 vagoane de epocă, si de renumita Pacific, a cărei “iuțeală maximă” atingea 130 Km/oră.

Muzeul Militar National „Regele Ferdinand I”

Locuri de vizitat in Bucuresti Muzeul Militar

Pentru ca ne dorim ca si copiii nostri sa cunoasca o parte din istoria locului in care traiesc, te poti gandi de asemenea sa mergi cu cel mic la Muzeul Militar National, infiintat de Regele Ferdinand in 1923, unde va asteapta un patrimoniu de 300.000 de obiecte tridimensionale şi materiale documentare.

14+ Muzee Kid-Friendly în București

7. Crayon Club

Cafenea cu terasa si loc de joaca

LOCAȚIA ESTE ÎNCHISĂ!

Locuri de vizitat in Bucuresti Crayon Club

Crayon Club este o locatie in care orice parinte din Bucuresti trebuie sa ajunga macar o data. Gazdele si locatia sunt primitoare si toate evenimentele organizate acolo ne-au placut fara exceptie. Vei gasi locuri de joaca atat in interior cat si in curtea luminoasa.

Aici se mai organizeaza petreceri private, programe pentru parinti, bebelusi sau viitoare mamici, diferite workshopuri sau evenimente corporate, sedinte foto cu copii etc. Crayon Club este printre cele mai primitoare locuri de vizitat in Bucuresti impreuna cu cei mici.

 Află mai multe detalii aici 

Vezi si:

EVENIMENTE: Unde mergem cu copilul in weekend

ACTIVITATI: 5 desene cu printese pentru fetite

PARENTING: 6 pasi pentru dezvoltarea empatiei la copii

__________

8. No Gravity

Sala de catarat, escalada si tiroliana pentru copii

Locuri de vizitat in Bucuresti No Gravity

UPDATE 2018. Centrul se numește acum Climb Again și a devenit primul centru din România de terapie prin escaladă și sport pentru copii nevăzători sau cu dizabilități.

Am descoperit locatia No Gravity si ne-am indragostit! Dispune de un spatiu generos de activităţi de aventură, escaladă, petreceri şi ateliere pentru copiii între 4 şi 12 ani, unde copiii isi pot consuma energia, invata sa fie responsabili si sa se bucure de reusitele lor! Neaparat sa veniti cu incaltari sport si tricou de schimb.

„Descoperă aventura”

Toate detaliile aici

9. Cărtureşti Verona

Librarie şi cafenea cu terasa

Locuri de vizitat in Bucuresti CarturestiDe ceva vreme minunata librarie Carturesti de pe Verona (la Romana) s-a extins iar mansarda a devenit un loc unde copiii gasesc carti, povesti si jocuri cu care se pot delecta lafaindu-se pe pufuri in timp ce parintii isi cauta cartea preferata. Nu uita nici de generoasa terasa Café Verona, unul dintre cele mai apreciate locuri de vizitat in Bucuresti de catre cei care cauta o terasa linistita si umbroasa in centrul orasului.

„Încercăm să nu neglijam nişte aspecte ale educaţiei ale unei categorii mai largi – copiii. Pe lângă joacă, ei vor putea participa la ateliere de creaţie”, declara arhitectul Şerban Sturdza, proprietar al cladirii si una dintre persoanele care se implica activ si in amenajarea spatiilor librariei.

Contact Libraria Carturesti Verona

  • Adresa: Str. Pictor Arthur Verona 13, Bucuresti
  • Telefon: 021 317 3459
  • Program: 10:00AM – 10:00PM

Vezi si:

LOCATII: Cu copilul la Salina Turda

EDUCATIE: Cursuri de limbi straine pentru copii

IESIRI: Evenimente pentru parinti

_______

10. Casa Experimentelor

Centru stiintific pentru copii si tineri

Locuri de vizitat in Bucuresti Casa Experimentelor

Casa Experimentelor este primul centru stiintific din Romania unde copiii pot testa peste 100 de experimente diferite care sa ii ajute sa inteleaga mai bine, intr-un mod interactiv si distractiv, fenomenele stiintifice. Experimentele imbina principii fundamentale din stiinta si tehnologie. De cand s-a deschis Casa Experimentelor se gaseste printre cele mai cautate locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul.

„Ştiinţă şi Joc în acelaşi loc!”

Centrul functioneaza ca o expozitie interactiva in care vizitatorii sunt invitati sa descopere lumea tehnologiei prin experimente practice. Accesul se va face pe baza de rezervare on-line efectuata în prealabil.

Toate detaliie

_______

 

11. Therme Bucuresti

Complex de relaxare, wellness și entertainment bazat pe ape termale

Locuri de vizitat in Bucuresti ThermeTherme Bucuresti este printre cele mai interesante locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul. Cel mai mare centru de wellness, relaxare si entertainment bazat pe ape termale din Europa este situat in zona de nord a Bucurestiului, în Balotești, pe DN1- Otopeni.

Deschis tot timpul anului si conceput ca o destinatie de relaxare si distractie pentru familii cu copii si pentru adulti, centrul poate primi peste 4.000 vizitatori simultan. Bazinele sunt alimentate exclusiv cu apă termală adusă de la o adâncime de 3.100 de metri, cel mai adânc foraj realizat în România după 1989. Temperatura apei din piscine este de 33 °C, iar cea a aerului între 29 si 30 °C, 365 de zile pe an.

Toate detaliile

12. Casa Pixie

Cafenea-Ceainarie-Limonaderie, spatiu pentru ateliere & petreceri

Locuri de vizitat in Bucuresti casa pixieS-a deschis un loc magic de evadare din agitatia societatii moderne, in care animatori cu experienta ii stimuleaza pe copii sa se joace de-adevaratelea si le incurajeaza creativitatea si imaginatia. In Casa Pixie se sta in general pe pernute, se asculta muzica din povesti, se organizeaza ateliere, cursuri si petreceri. Aici vei gasi si un spatiu de relaxare pentru adulti.

„Descoperim timp impreuna”

La Casa Pixie te poti bucura in familie de 6 spatii: Salonul Magic, Shh-Room-ul, Camera Secreta, Gradina de Vara, Salonul Oamenilor Mari si Salonul Micilor Mancaciosi.

In meniul Pixie gasesti cafea, limonada, ceai sau chiar ceva dulce.

Contact Casa Pixie

Daca ai aflat ca se deschid si alte locuri de vizitat in Bucuresti cu copilul te rugam sa postezi un comentariu si te asiguram ca vom tine cont de sugestia ta.

Surse foto: Carturesti, Muzeul Militar, Muzeul Antipa, Casa Pixie, Bibmet.ro


 RECOMANDARE

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU