Made in RO: muzeu pop-up de publicitate și branduri | 2020

09-11 Octombrie 2020
București

★★★ Dragi prieteni, recidivăm cu a treia ediție a muzeului nostru Made in RO, în două evenimente principale importante, primul la Mega Mall in octombrie, al doilea la ARCUB, in noiembrie!

✨ Reclame în Retrospectivă găzduite la Mega Mall Bucuresti

• Made in RO: muzeu pop-up de publicitate și branduri românești revine cu a treia ediție, luând startul cu o expoziție cu parfum retro de neratat, între 2-18 octombrie, cu intrare gratuită!

🔴 O călătorie nostalgică și plină de umor în ultimii 150 de ani de creație publicitară și mărci care au făcut istorie: vino să descoperi ce era de bonton pe vremuri, explorând în avanpremieră peste 500 de exponate care reprezintă povestea unor branduri celebre din viața cotidiană

★ Expoziţia este o ocazie unică pentru publicul din București de a explora peste 500 de obiecte autentice de memorabilia și artefacte, precum ambalaje, afișe, materiale grafice, propagandă politică, postere, machete, ziare și reviste cu reclame, produse casnice de larg consum, cosmetice, jucării, textile, electronice și electrocasnice, produse alimentare, clipuri TV cu reclame sau transmise la Radio, studii de caz pe campanii de publicitate și antreprenori români, reclame din arhive și multe altele.

★ Selecţia cuprinde piese autentice din patru perioade de timp distincte: antebelic, interbelic, perioada comunistă și întoarcerea la capitalismul din perioada contemporană – conţinând atât printuri (afişe, ziare, reviste), cât şi obiecte reprezentative pentru designul de produs de larg consum al acestor vremuri, totul în decoruri autentice.


 RECOMANDARE


👉 Expoziția deschide seria de evenimente organizate sub umbrela muzeului temporar Made in RO, din perioada 3-18 noiembrie, la Arcub-Hanul Gabroveni.

• Colecții și colecționari principali: Florian Ciobanu // Reclame Vechi, Alexandru Stoian // Asociația Cultural-Educativă pentru Protejarea Patrimoniului Tehnic, Științific și Istoric „Suntem România” și Cristian și Mihai Dumitru // Asociatia Muzeul Jucariilor din Bucuresti, precum și multe alte colecții private.

• Mai multe informații interesante despre programul complet al evenimentului se regăsesc pe website-ul oficial al muzeului – https://muzeulpublicitatii.ro/

Unde? Mega Mall

Detalii Eveniment

Perioada:
09-11 Octombrie 2020

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
22:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL