Magia circului – Povești cu cai @ Circul Metropolitan Bucuresti

31 Iulie - 02 August 2020
București

Acrobati recunoscuti international, jongleri, artisti comici ai arenei, precum si maestri ai calariei ii vor incanta pe spectatorii mari si mici in arena exterioara a Circului Metropolitan, pe toata durata vacantei de vara.

Spectacolul „Magia circului – Povesti cu cai” va asteapta sa fiti aproape de atractia irezistibila a arenei.

INFORMATII UTILE:

Copiii mai mici de 2 ani vor fi tinuti in brate si nu va fi necesara achizitionarea unui bilet.

Accesul in sala de spectacol este permis numai pana la ora de incepere a reprezentatiei; dupa aceasta ora, biletele isi pierd valabilitatea.

Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentarii la ora indicata pe tichet nu da dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentatie ulterioara.

Biletele pot fi schimbate sau poate fi obtinuta contravaloarea acestora doar in cazul inlocuirii / anularii spectacolului de catre organizator.

Din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali si sa nu folositi telefoanele mobile pe durata spectacolului.

Pe durata desfasurarii spectacolelor, este interzisa folosirea aparatelor de inregistrat, audio sau video.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistrari video cu participantii la spectacol in scop promotional. Spectatorii isi cedeaza – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul evenimentului.

Datorita conditiilor impuse de legile in vigoare suntem nevoiti sa respectam distanta obligatorie de 2 m, astfel ca biletele vor putea fi rezervate doar in pachete speciale, stabilite astfel: 1 loc, 2 locuri, 3 locuri si/sau 4 locuri. De asemenea va rugam sa respectati ora de sosire la spectacol.

Va rugam sa cititi urmatorul mesaj privind conduita sociala in vigoare in aceasta perioada. Va mulțumim!

Pentru ca experienta sa fie una placuta pentru toata lumea, va rugam sa respectati urmatoarele reguli de conduita sociala. Doar asa vom ramane cu totii in siguranta, iar vizionarea spectacolelor Circului Metropolitan Bucuresti se va transforma intr-o amintire draga.

Purtati masca de protectie. Chiar daca aveti masca pe fata, noi vom sti cand va bucurati, caci zambetul se citeste in ochi.

Masuram temperatura la intrare. Conform reglementarilor in vigoare, suntem obligati sa va luam temperatura la intrare, iar in cazul in care depaseste 37,3 grade, nu va putem acorda accesul, dar va asteptam la alte reprezentatii.

Pastrati distanta. Daca ati venit la spectacol cu familia, stati impreuna si lasa-ti loc si celorlalti sa vizioneze un spectacol de poveste.

Va rugam sa respectati pe parcursul vizitei la noi indicatiile personalului Circului Metropolitan Bucuresti.

Respectati aceste reguli. Doar impreuna, transformam fiecare poveste intr-una cu final fericit!

Durata spectacolului : 70 de minute.

Detalii Eveniment

Perioada:
31 Iulie - 02 August 2020

Ora incepere:
19:00

Ora terminare:
20:15

Orasul:
București

Detalii Locație

Circul Metropolitan Bucuresti

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Aleea Circului, 15

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL