Magia Filmelor la Cinema Astra din Brașov

30 Noiembrie - 30 Decembrie 2022
Brasov

Începând cu 30 noiembrie și până pe 30 decembrie, Magia Filmelor se reîntoarce la Cinema Astra din Brașov.

Magia Iernii Brașov 2022 este programul derulat de Primăria Brașov cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Vor avea loc diverse evenimente în Piața Sfatului, Piața Unirii, Piața Sf. Ioan, Piața Brassaï, Parcul Nicolae Titulescu, Banca Săsească și Cinema Astra.

La 95 de ani de la inaugurarea Teatrului-Cinema „Astra” (1 decembrie 1927), filmele revin acasă, într-o sală recent renovată. Cinema Astra va fi redeschis în perioada Sărbătorilor de Iarnă, între 30 noiembrie și 30 decembrie.

De luni până vineri va rula câte un film de la ora 19.00, după următorul calendar: luni – ziua filmului clasic, marți – ziua filmului de dragoste, miercuri – ziua filmului de artă, joi – ziua musical, iar vineri – ziua filmelor de Crăciun.

În fiecare weekend (mai puțin zilele de Crăciun, 24 și 25 decembrie) vor rula câte trei filme pe zi. La matineu, sâmbăta și duminica vor rula filme de animație pentru copii (ora 11.00), iar după amiaza vor rula exclusiv filme de Oscar.

Magia Filmelor la Cinema Astra se deschide miercuri, 30 noiembrie, de la ora 19.00 cu capodopera lui Giuseppe Tornatore, Cinema Paradiso (Nuovo Cinema Paradiso, Italia 1988). Un film care ne vorbește despre cinema și despre cum ar arăta lumea fără cinema. Vorbește despre trecerea anilor, despre prietenie și despre iubire, despre ceea ce contează cu adevărat pe lumea asta: să visăm. Iar visul cel mai autentic este filmul.

Din programul lunii decembrie amintim doar câteva filme care, cu siguranță, vor umple sălile cinematografului Astra: Funny Face (1957), cu Audrey Hepburn și Fred Astaire, La Dolce Vita (Italia, 1960), cu Marcello Mastroianni, The Sound Of Music (1965), cu Julie Andrews și Christopher Plummer, Vacanță la Roma (1953), cu Gregory Peck și Audrey Hepburn, Bridget Jones’s Diary (2001), cu Renée Zellweger, Colin Firth și Hugh Grant, Pe aripile vântului (1939), cu Clark Gable și Vivien Leigh, Casablanca (1942), cu Humphrey Bogart și Ingrid Bergman, La vita è bella (1997), cu Roberto Benigni, Forrest Gump (1991), cu Tom Hanks și Robin Wright, sau Zorba The Greek (1964), cu Anthony Quinn.

Rezervă un loc la Cinema ASTRA folosind acest formular online.

FOARTE IMPORTANT: Pentru a beneficia de rezervare trebuie să vă prezentați la Cinema ASTRA cu cel puțin 15 minute înainte de începerea filmul. În caz contrar rezervarea se pierde!

Detalii Eveniment

Perioada:
30 Noiembrie - 30 Decembrie 2022

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL