Magie în baloane de săpun. Show de magie și muzică pentru întreaga familie | Iași

Sâmbătă 27 Mai 2023
Iasi

Minunații lui Verdini prezintă spectacolul „Magie în baloane de săpun”! Primăvara asta, cel mai tare show de magie și muzică pentru întreaga familie ajunge la voi acasă! Îi veți cunoaște pe Magicianul Verdini, Dori Colori, Rita Aiurita, Bela Săpunela, Titi Coloriti și DJ BumBa, care vor deveni prietenii voștri, garantat! Fiecare dintre ei transmite o poveste, iar împreună învață cum să fie mai empatici, cum să îi accepte pe cei din jur, cum să transforme orice defect într-o calitate și cum să creadă în magie, indiferent de vârstă!

Ingredientele unui spectacol minunat sunt pregătite: momentele de magie ale lui Verdini, muzica originală a Minunaților, scenetele interactive cu mesaje educative pentru cei mici, multă bună dispoziție și… un final spectaculos plin de baloane de săpun.

Cu un scenariu conceput cu grijă pentru copii, revizuit și aprobat de psihologul Gabriela Maalouf, cu muzica originală semnată de compozitorul și producătorul muzical Robert Toma și cu regia semnată de actrița Tamara Roman, spectacolul „Magie în baloane de săpun” este o experiență pentru întreaga familie!

De retinut!

• Durata spectacolului: o oră și 20 de minute
• Un bilet de acces este valabil pentru o singură persoană (copil sau adult). Copiii sub 2 ani au acces gratuit, dar nu au loc asigurat.
• Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului este permis doar împreună cu un adult.
• Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video. Prin participarea la eveniment, sunteți de acord cu cedarea drepturilor de imagine pentru aceste materiale.

📍 Casa de Cultura a Studentilor Iasi, Strada Vasile Conta nr. 30, Iași

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1605274176639622/


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 27 Mai 2023

Program:
De la 11:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL