Mamă. Cititoare. Actriță. Atelier de lectura cu si pentru copii la Cărturești Palas – Iași

Duminică 19 Noiembrie 2023
Iasi

📚✨🎭 𝗠𝗮𝗺𝗮̆. 𝗖𝗶𝘁𝗶𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲. 𝗔𝗰𝘁𝗿𝗶𝘁̦𝗮̆. – a venit natural, ca o îmbrățișare cu lectură, care se va întâmpla în librărie cu și pentru copii.

🎭 Vă invităm mai aproape de mamele cititoare, cele care fac o pauză de la teatru și repetiții și vin în librărie, alături de copii, pentru a ne cunoaște prin cărți și lectură.
👦👧📚✨🎭 La a doua întâlnire, ne vedem cu actrițele Alexandra Bandac și Ioana Natalia Corban, care vor citi din cărțile Juliei Donaldson. Găsești cărțile online și-n librărie: https://carturesti.ro/autor/julia_donaldson

Trimite un e-mail cu subiectul [Mamă. Cititoare. Actriță] + numele și vârsta copiilor care vor să participe la întâlnire, pentru o mai bună organizare: [email protected].

📚✨ În luna mai 2023, Cărturești a lansat campania „Citește cu copilul tău și după ce învață să citească”, în continuarea campaniei „20 de minune de citit pe zi fac minuni pentru copii – un demers Cărturești să îi crești cu povești”. În contextul acestor frumoase inițiative, continuăm să ne luăm de mână cu lectura în librărie.

✨ 𝗗𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗿𝗮 𝗕𝗮𝗻𝗱𝗮𝗰

(via viitorulromaniei.ro – citește interviul aici http://cartu.xyz/alexandra-bandac-interviu)

Alexandra vine din Iași. Și puțin din Botoșani, pentru că am făcut „naveta” în copilărie între bunicii din Iași, bunica de la Botoșani și părinți.
Am crescut cu povești înregistrate pe discuri de vinil și pe casete, cu basmele Fraților Grimm, cu povești inventate și istorioare personalizate, țin minte că îi exasperam pe ai mei, nu mâncam, nu dormeam, nu mă îmbrăcam dacă nu îmi spuneau o poveste. Și dintotdeauna cred că am avut așa o lume a mea, ascunsă, total inventată, în care mă refugiez din când în când. Mai târziu lumea asta a inclus teatrul. Și deși am făcut la liceu mate-info și m-am perindat pe la mai toate olimpiadele de științe exacte, de pe la 13-14 ani am fost sigură că am să mă fac actriță.
Am urmat cursurile facultății de Arte George Enescu din Iași, secția Arta Actorului, pe urmă masterul și acum sunt la doctorat. După ce-am terminat licența am avut un moment de îndoială, am vrut să renunț la teatru, mi se părea că piața muncii e supra-saturată cu actori șomeri. Am dat la medicină, am intrat și am și fost la cursuri vreo două luni. După aia am renunțat, pentru că mă rodea dorul de scenă și de repetiții. Și cred că am făcut bine, pentru că de-atunci cam tot joc.

✨ În prezent, Alexandra este și mămică, se bucură de primii ani de joc și joacă alături de fetița ei, iar la întâlnire ne va purta printre minunatele versuri de Carmen Tiderle și alți autori dragi ei.

✨ 𝗗𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗜𝗼𝗮𝗻𝗮 𝗡𝗮𝘁𝗮𝗹𝗶𝗮 𝗖𝗼𝗿𝗯𝗮𝗻

Este actriță la Teatrul pentru Copii și Tineret Luceafărul din Iași. Este mama lui Victor, iubește natura și se implică în proiecte cinematografice și de promovare a filmului românesc. Face parte din echipa festivalului SFR.

📍Cărturești Iași – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/322227267173970/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 19 Noiembrie 2023

Program:
De la 11:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL