Maratonul Zâmbetelor. Eveniment caritabil la Palas | 1-4 Iunie, Iași

01-04 Iunie 2023
Iasi

Evenimentul cu scop caritabil, 𝐌𝐚𝐫𝐚𝐭𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐙â𝐦𝐛𝐞𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫, este un proiect devenit deja tradiție pentru membrii Asociației Grupul Zâmbetul Nostru. An de an, pe 1 Iunie sărbătorim cea mai minunată etapă din viața noastră, copilăria.

Anii copilăriei sunt cei mai frumoși ani, de care ne amintim cu drag și pe care am vrea să-i retrăim cu fiecare ocazie, la intensitate maximă.

Anul acesta surpriza este că vom organiza 4 zile de sărbătoare, în perioada 𝟏 – 𝟒 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, în grădina Palas Mall, în cadrul festivalului Senzoria Family Fest.
Te așteptăm cu multă distracție, cu activități pentru copii, momente artistice susținute de artiști locali, dar și cu artiști consacrați, foarte îndrăgiți de tânăra generație.

În fiecare seară, pe scenă vor urca: Ana Beregoi, Bibi, Iuliana Beregoi și Iulian Nunucă, câștigătorul Vocea României 2022.
𝐒𝐂𝐎𝐏𝐔𝐋 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢:

Maratonul Zâmbetelor este un eveniment caritabil, organizat cu scopul de a oferi zâmbete copiilor din centrele de plasament și din familiile cu o situație materială precară din județul Iași.

Obiectivul nostru este ca vara aceasta să oferim pentru 200 de copii șansa de a păși pentru prima dată pe litorarul românesc și de a vedea marea.
Fiecare copil merită să se bucure măcar o dată în viață de mare.

Contribuie și tu la împlinirea visului unui copil de a se juca în apa mării, donând orice sumă sau achiziționând un bilet pentru ședința foto cu artistul preferat.

Te așteptăm cu drag, să ne distrăm cu mic, cu mare!

📍 Palas Iasi

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/233598372526041/

Detalii Eveniment

Perioada:
01-04 Iunie 2023

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
22:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL