Marele Târg de Nebrazi. Expoziție @ Cluj-Napoca

13-15 Decembrie 2018
Cluj-Napoca

În fiecare an, cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, pe lângă bucuria de a ne reuni în jurul Pomului de Sărbători avem și ocazia de a salva un brăduț.

Urbannect și Nebrăduț vă invită să vă creeați propriul nebrad*. Acesta e un Pom de Sărbători în care se regăsește personalitatea voastră, a creatorilor săi. Fiecare este liber să aleagă forma, materialele, culorile și dimensiunile care îi sunt pe plac.

În cadrul acestei campanii dorim să încurajăm creativitatea și lucrul în echipă. Invităm la participare atât familiile cât și grupurile de prieteni, clasele, grupele sau colectivele de muncă. Acesta este un bun prilej să petreceți împreuna cu cei dragi momente deosebite în pregătirea sărbătorilor. Adunați-vă în jurul mesei de bricolaj ori acasă, la școală/grădiniță, la serviciu, ori la workshopurile noastre, unde aveți ocazia să meșteriți alături de ceilalți prieteni ai Urbannect-ului.

Și nu uitați să veniți să vizitați Marele Târg de Nebrazi, unde puteți dona sau cumpără nebrazii creați de alții. Toți nebrazii vor participa la expoziția cu vânzare. Contravaloarea nebrazilor va fi donată în întregime acțiunilor de plantare administrate de Asociația Tășuleasa Social. Puteți contribui la aceasta campanie în mod activ, prin donarea unui nebrad realizat de voi.

PROGRAM

Etapa de creație

Între 17 noiembrie și 11 decembrie sunteți invitați să creați nebrazi pentru aceasta campanie.
În după-amiezele zilelor de 30 noiembrie și 7 decembrie sunteți așteptați la workshopurile organizate la Casa Tranzit unde aveți ocazia să faceți nebrazi alături de ceilalți prieteni ai Urbannect.

Marele Târg de Nebrazi

Aceștia vor fi aduși și expuși între 13 și 15 decembrie la Casa Tranzit Haz în cadrul Marelui Târg de Nebrazi.

Cei care doresc să trimită doar fotografii cu nebradul de acasă vor participa la concursul de like-uri cu premii (detalii pe pagina de facebook).

VEZI TOATE EVENIMENTELE DIN WEEKEND

INVITATIE

Vă invităm să vă implicați în această campanie

-Prin crearea unui nebrad pentru Marele Târg
Chemați-vă familia, prietenii, colegii, angajații să constituie echipe care să construiască un nebrad care să-i reprezinte pe ei sau instituția, firma, școala, în cadrul acestei campanii.
-Prin crearea de ornamente de pom pentru nebrazi
Cei care nu au timpul sau posibilitatea să construiască un nebrad întreg pot să contribuie creând doar ornamente de pom
-Prin donarea de fonduri pentru plantare
În cadrul târgului se vor putea face donații către Fondul de Plantare al Tășuleasa Social
-Prin achiziționarea unui nebrad din Marele Târg
Fiecare persoană, familie instituție, sau societate comercială poate achiziționa un nebrad pentru a-și împodobi casa sau sediul. Sumele colectate prin vânzarea acestora sau a ornamentelor vor fi direcționate în totalitate către același Fond de Plantare al Tășuleasa Social.

. *NEBRAD, nebrazi, s. m. Obiect din familia DIY care se crează acasă cu familia, la birou cu colegii sau la H33 împreună cu prietenii. Înălțimea variază între 10 cm și 3 metri. Culoarea și forma sunt la libera alegere a artistului. Materialul este de cele mai multe ori reciclat. ♦ NEBRAD (1) pom de Crăciun. ♦ NEBRAD (2) salvarea unui brad. ♦ NEBRAD (3) prilej de voie buna. ♦ NEBRAD (4) plantare de noi pomisori. ♦ NEBRAD (5) dragoste pentru natura.

Detalii Eveniment

Perioada:
13-15 Decembrie 2018

Ora incepere:
18:00

Ora terminare:
22:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL