Martisoare din ipsos. Arterapie – Pictura in diverse forme.

17:00:00 - 18:00:00
Joi 27 Februarie 2014

Activitati copii 4-10 ani. Ateliere de Ateliere de Martisor – Arterapie

Ateliere cu Maniere vine in intampinarea Zanei Primavara cu Ateliere pentru copii de confectionat martisoare, floricele si cadouri pentru mamici facute cu dibacie si daruire de cei mici.

arterapie 27 febCopiii vor avea la indemana mai multe materiale pe care le vor imbina si asorta pentru a confectiona martisoare.

La plecare, fiecare copil va lua martisoarele realizate si pregatite pentru a le darui de 1 Martie unei colege dragute sau unei mame iubitoare.

 (Un atelier se va desemna format prin inscrierea unui nr minim de 5 copii, iar in cazul in care acest nr de copii nu se vorinscrie, atelierul va fi reprogramat,  fiind anuntati in timp util de orice modificare survenita.)

Discountul ofertei de Primavara “Participi la 8 ateliere si la ultimul atelier vii gratuit” va fi aplicat cu scop de fidelizare a participantilor constanti.

Oferta de Primavara are un numar total de 9 atelieredebutand pe data de 20 februarie cu primul atelier: Arterapie „Confectionam martisoare din materiale diverse”. Odata cu participarea la acest atelier veti primi un voucher pe care se va nota data primului atelier, iar ulterior se va completa la fiecare intalnire in parte cu celelalte date ale atelierelor la care copilul se prezinta. Astfel, daca avem 8 participari trecute pe voucher, in data de joi, 17 aprilie veti avea participare gratuita la atelierul de ABC-ul emotiilor cu Leo, Chit si Maggie „Pregatiri de Paste: Si eu fac fapte bune, dar mai si gresesc cateodata” – discutii libere si incondeiere oua.(vezi oferta completa a atelierelor din Oferta Primaverii pe www.atelierecumaniere.ro)

Categorie de varsta: 4 – 10 ani

Data si ora: joi, 27 februarie 2014, ora 17:00

Durata: 50 minute

Pret: 40 lei/atelier

Inscrieri: 0768.254.576  Diana Bordeianu – coordonator programe

[email protected]

Mai multe detalii despre Activitati pentru copii – Arterapie pe site: www.atelierecumaniere.ro

Detalii Eveniment

Data:
Joi 27 Februarie 2014

Program:
17:00:00 - 18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

gradinita Gifted International “Educatie de excelenta”

Județ:
sector 4

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Str. Soldat Simion Stefan, nr. 39

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL