Mezanin Market în Cartierul Creativ :: 3&4 decembrie

03-04 Decembrie 2022
București

Dăm startul târgurilor de Sărbători pe 3&4 decembrie, la Mezanin Market la Palatul Universul, cu cea mai bună cafea de la Beans&Dots și mici cumpărături de la antreprenori locali – în Cartierul Creativ.

Timp de două zile vizitatorii vor putea găsi bijuterii, produse de design interior, băuturi și dulciuri artizanale, haine pentru copii și pentru adulți, produse eco-friendly, cărți, dulciuri și miere în combinații sănătoase, accesorii speciale, cosmetice naturale.

Intrarea este liberă ❤ #mezaninmarket #cismigiu #palatuluniversul

Pentru promovarea Mezanin Market și a partenerilor proiectului, la eveniment se vor face fotografii, filmări și înregistrări audio în care participanții la eveniment pot apărea. Participarea la eveniment reprezintă acordul tău de a folosi aceste materiale pe platformele Mezanin de social media și pe platformele online ale partenerilor noștri. Aceste materiale nu vor fi șterse, ci vor fi folosite pentru promovarea Mezanin și a partenerilor proiectului.

Locurile pentru expozanți sunt limitate și au fost rezervate, dacă doriți să vă alăturați ne puteți scrie pe [email protected] pentru lista de așteptare.

Unde? Palatul Universul, Strada Ion Brezoianu 23-25, București

Detalii Eveniment

Perioada:
03-04 Decembrie 2022

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL