Micii filozofi. Atelier 5+ ani la Humanitas Cișmigiu – „Ursul care voia să fie fericit”

11:30 - 12:30
Sâmbătă 20 Aprilie 2024
București

Humanitas Junior vă invită sâmbătă, 20 aprilie, ora 11.30, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la ediția a doua a atelierului „Micii filozofi“, unde vom povesti despre ceea ce ne face fericiți, pornind de la cartea „Poveștile bufniței. Ursul care voia să fie fericit“ de Eric-Emmanuel Schmitt (ilustrații de Barbara Brun, traducere din franceză de Lidia Bodea).

Invitați: Liana Alexandru, Vlad Stroescu și Lidia Bodea
Vârsta recomandată: 5+ ani
Rezervarea se face online.

La mijloc de drum între literatură și filozofie, minunatele cărți din seria „Poveștile bufniței“ sunt grăunțe de înțelep­ciune atent distilate de Éric-Emma­nuel Schmitt pentru a le explica celor mai tineri cititori concepte-cheie precum curajul, libertatea, respectul și pentru a-i ajuta să crească frumos.

Ce este fericirea? vrea să știe ursulețul Gaston. Grea întrebare! Bufnița Minerva, pasărea filozofiei, îi vine în ajutor, și împreună încearcă să afle de la celelalte animale din pădure ce anume le face fericite. Spre mirarea lui Gaston, rețeta fericirii se găsește însă la bunicul lui, care știe că nici banii și nici lucrurile multe și frumoase nu au valoare, ci că mai importantă decât orice este bucuria din sufletul fiecăruia, care trebuie păstrată ca pe o comoară de mare preț.

Cărțile lui Éric-Emma­nuel Schmitt sunt traduse în peste 40 de limbi.

📍Librăria Humanitas de la Cişmigiu – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1859569997824816/?ref=newsfeed

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 20 Aprilie 2024

Program:
11:30 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL