Mini Festival de Iarnă la Master Kids – Iași

Sâmbătă 09 Decembrie 2023
Iasi

Colinde în surdină, miros de brad, zâmbete și cadouri făurite cu drag de frumos, iubire și pricepere de artiști locali pentru tine și cei dragi ție, alături de comunitatea Mums in Business Iași am pregătit…

🎄🎁 Mini Festivalul de Iarnă 🎁🎄

Gândește-te doar: bei un ceai cald și descoperi în tihnă idei de cadouri create în comunitatea locală, în timp ce micuții tăi participă la ateliere interesante fără să te grăbească.Sună bine?

⭐ Pentru tine artizanale și antreprenoarele locale au pregătit lumânări, coronițe și aranjamente, globuri, cadouri pictate, gift box-uri, cărți pentru copii și piese magnetice, jucării textile, bijuterii handmade și muuuulte altele.

⭐ Pentru copilul tău se pregătesc ateliere de pictură, de cusut, de desen, pictură pe față și nu numai!

Vino să ne vizitezi!

🎁 Când și unde?

Sâmbătă, 9 decembrie, între 14-21, în sala Junior a Master Kids (zona Tudor)

🎁 Împărtășește cu prietenii tăi mini-festivalul și hai să ne cunoaștem, cu ceva bun, bucurie și cadouri handmade făurite în comunitatea locală.

📍Master Kids – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/694741669458635/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 09 Decembrie 2023

Program:
14:00 - 21:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL