miniLibri – Targ de carte pentru copii

10:00:00 - 22:00:00
07-09 Decembrie 2012

miniLibri – Singurul târg de carte destinat exclusiv copiilor, se desfășoară anul acesta între 7 şi 9 decembrie în Plaza România.

Intrarea este liberă, iar iubitorii de lectură vor avea ce să aleagă: cele mai frumoase cărți pentru copii, softuri educaționale și e-readere.

Copiii care vor veni la miniLibri vor putea face schimb de cărți între ei.

Trebuie doar să își aducă de acasă cărțile de care s-au plictisit sau care nu mai corespund vârstei lor, iar la târg, după negocieri chibzuite cu alți copii, se vor căpăta cu noi povești, noi legende, noi aventuri.

La miniLibri se vor colecta în acest an și cărți pentru biblioteci rurale, deci vă așteptăm nu numai să plecați cu cărți, ci și să veniți cu ele la târg.

Din programul târgului: jocuri, concursuri amuzante și tombole cu premii, ateliere de imaginație – activități de scris și ilustrare povești, dar și o expoziție cu vânzare – obiecte decorative create de copiii de la Grădinița Bambi.

Nici în acest an, la cea de-a șasea ediție a târgului, nu vor lipsi vedetele, care vor veni să citească sau să reinventeze povești cu ajutorul celor mici.

Târgul va fi deschis între orele 10.00-22.00.

Scopul acestui târg este să stârnească interesul copiilor pentru citit și să transforme lectura într-un mijloc de relaționare între părinți și copii.

„Toate fondurile obținute din donații și sponsorizări vor fi investite în continuarea programului „Un start bun în viață”. Obiectivul acestui program este de a organiza servicii de educație timpurie de calitate, în parteneriat cu autoritățile locale, în zone urbane cu economie slab dezvoltată, cu populație mixtă din punct de vedere etnic.”, spune Carmen Lică, director executiv CEDP Step by Step, organizator miniLibri.

Târgul de carte miniLibri este organizat de Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională, Grădinița Bambi, Școala Step by Step, Centrul 2 FasTracKids și este susținut de Plaza România.

Mai multe informații despre târg găsiți pe:

  • milibri.ro, facebook.com/minilibri
  • plazaromania.ro, facebook.com/plazaromania.

 

 

 

 

Detalii Eveniment

Perioada:
07-09 Decembrie 2012

Ora incepere:
10:00:00

Ora terminare:
22:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Plaza Romania

Județ:
sector 6

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
BD. Timisoara, Nr.26Z

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL