Moș Crăciun a fost răpit. Spectacol pentru copii | Iași

Sâmbătă 07 Decembrie 2019
Iasi

Sâmbătă, 7 Decembrie 2019, de la ora 12:30 vă invităm la spectacolul pentru copii „Moș Crăciun a fost răpit”, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași.

Motto: Nazuinta de a visa, credinta ca vei reusi si dragostea celor ce te inconjoara sunt cele mai importante daruri.

Spectacolul este o poveste pentru toti cei care cred in existenta si magia lui Mos Craciun. Povestea va fi adusa in scena de catre copii si actori.

Un spectacol vesel, cald, jucaus dar mai ales educativ pentru oricine se lasa vrajit de magia Craciunului. Copiii vor invata sa aiba rabdare, sa fie generosi, buni si sa priveasca dincolo de propriile dorinte. Acestia vor realiza ca de fapt importante nu sunt darurile pe care le primesti in seara de Ajun ci dragostea, familia si prietenii.

Toti copiii vor aduce cu ei scrisoarea catre Mos Craciun pe care o vor pune in cutia care va pleca spre Valea Fericirii (Laponia).

Spectatorii mari sau mici care doresc a fi spiridusi pot aduce cate o jucarie la spectacol, pe care o vor pune in sacul Mosului. Jucariile vor fi donate apoi, in Ajun de Craciun, copiilor din orfelinate.

Atmosfera de sarbatoare, emotia fulgilor de nea si cele mai frumoase si iubite personaje ale iernii va asteapta la spectacol!!!

Distributia:

Actori: Gabriela Andrei, Ileana Ocneanu și Ionut Ginju

Copiii: Matei Chiriac, Eric Arndt, Ioana Bianca Ginju și Olivian Butnaru

Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/mos-craciun-a-fost-rapit-2/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înainte de începerea spectacolului.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 07 Decembrie 2019

Program:
12:30 - 13:30

Orasul:
Iasi

Detalii Locație

Ateneul Național din Iași

Județ:
Iași

Oraș:
Iași

Adresa:
Strada Ion Creangă, 14

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL