Movie Nights @ Iulius Park | Cluj-Napoca 2021

Vineri 17 Septembrie 2021
Cluj-Napoca

Dacă este vară, este „Movie Nights”, în Iulius Parc!

🎬 Din 18 iunie, reîncep serile magice, petrecute în compania actorilor preferați și a producțiilor de excepție, la „Movie Nights”.

🍿 În fiecare zi de vineri, Iulius Parc aprinde ecranul gigant, unde vei avea prilejul de a vedea comedii savuroase, povești dramatice și suspans la cote maxime.

Participarea este gratuită. Nu-ți uita pernuța și pătura pentru și mai mult confort, iar gustări poți alege de la standurile amenajate în Iulius Parc!

Accesul în spațiul evenimentului este permis exclusiv persoanelor din următoarele categorii:

• persoane vaccinate cu rapel sau doza unică efectuate cu cel puțin 10 zile de la data începerii evenimentului, ce vor prezenta adeverinta de vaccinare.
• persoane ce prezintă un test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore de la ora comunicată pentru începutul evenimentului.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Organizatorii vor proceda la verificarea dovezilor medicale prezentate de către fiecare participant la eveniment
Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaţie;
Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului;
Minorii sunt exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol şi de la verificarea în Registrul electronic naţional de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 17 Septembrie 2021

Program:
De la 21:30

Orasul:
Cluj-Napoca

Detalii Eveniment Recurent

Movie Nights @ Iulius Park | Cluj-Napoca 2021 este organizat în perioada 27 August - 17 Septembrie 2021; Vinerea în fiecare săptămână.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL