Ne jucam de-a Peter Pan si Clopotica. Atelier de joaca Zurli

00:00:00 - 00:00:00
05-06 Aprilie 2014

Atelierul de Joacă ZURLI cu Peter Pan și Clopoțica. Sâmbătă  5 aprilie și duminică  6 aprilie, de la ora 11.00 la Ciao Bar & Amici

atelier pp si tinkerbellGingașa și descurcăreața Zână Clopoțica și năzdrăvanul Peter Pan se numără printre personajele preferate ale copiilor. Animatorii ZURLI  dau viață celor doi prieteni și îi vor provoacă pe cei mici să pășească într-o lume magică, la Atelierul de Joacă ZURLI cu Peter Pan și Clopoțica.  

Peter Pan este  reprezentantul copilăriei universale, vesel și cald, un personaj-erou, care transformă orice întâlnire cu cei mici într-o petrecere de zile mari. Clopoțica este veselă și descurcăreață. Se folosește de praf magic pentru a zbura și a-și aminti lucrurile pe care le-a uitat. Ea este cea care aduce copiilor jucăriile pierdute. Cei doi eroi dansează împreună, se joacă, râd și știu să rezolve orice situație apărută.

Toate fetițele vor să fie Zâne și toți băiețeii se visează super eroi. Clopoțica le va învăța pe fetițe să își creeze propriile aripioare, peste care vor spulbera miraculosul praf magic. Peter Pan va crea alături de băieți săbii, numai bune de plecat în aventuri nemaiîntâlnite.

Cei doi prieteni îi vor învăța pe copii jocul lor preferat – clopoțel și îi vor antrena în dansuri și giumbușlucuri demne de o poveste adevărată. Nici părinții nu stau degeaba. Clopoțica îi atrage în trenul pe care ea îl conduce, în rol de locomotivă, astfel că totul se transformă într-o veselie generală.

La finalul atelierului, toţi participanii primesc diplome și medalii.

 Detalii:

Atelierul se adresează copiilor între 2 şi 7 ani.

Durata: o oră

Cost:50 lei/copil. Pentru al doilea copil ( surioară sau fraţior) se acordă o reducere de 50%.

Pentru părinţi intrarea este liberă.

Numărul maxim de copii participanţi: 25

Rezervările se fac din timp la telefon: 0728.295.872 sau e-mail [email protected]

Detalii Eveniment

Perioada:
05-06 Aprilie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Ciao Bar&Amici

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str Ion Ghica nr 6

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL