Noaptea Muzeelor la GEOștiințe IAȘI

˚☽˚.⋆🏛️ Sâmbătă 18 mai, începând cu ora 18:00, sunteţi aşteptaţi la evenimentul „Noaptea muzeelor la GEOștiințe” ce are loc în cadrul colecţiilor de Mineralogie şi Paleontologie de la Facultatea de Geografie şi Geologie, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

💎 Cu peste 20.000 de exponate, vă invităm la tururi ghidate în lumea fascinantă a rocilor, mineralelor şi fosilelor, o călatorie plină de descoperiri captivante. Aici, veți putea să vă lăsați imersați în diversitatea și frumusețea naturii, să descoperiți misterele ascunse ale pământului și să înțelegeți mai bine evoluția sa de-a lungul milioanelor de ani.

⚒️ Cele mai vechi exponate aparţin colecţiei Krantz, achiziţionată de profesorul Grigore Cobălcescu în anul 1888 de la firma Dr. F. Krantz, Rheinisches Mineralien-Kontor, Germania.

📅 Când? 18 mai, de la ora 18:00 până noaptea târziu
📌 Unde? Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, corp B, etaj 2, sala B575 (Mineralogie) şi B551 (Paleontologie)

📍 Facultatea de Geografie şi Geologie, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/813083810220796


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 18 Mai 2024

Program:
De la 18:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL