Noaptea Privighetorilor 2023 – Agigea

Sâmbătă 03 Iunie 2023
Constanta

Societatea Ornitologică Română (SOR) vă dă întâlnire pe data de 3 iunie, la prima ediție a evenimentului Noaptea Privighetorilor la Agigea, județul Constanța. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Stațiunea Biologică Marină „Prof. Ioan Borcea” Agigea, a Universității „Alexandru Ion Cuza” din Iași.

Noaptea Privighetorilor este acel eveniment care generează emoții puternice și de durată. Fie că mijlocește primul contact cu păsările sau o reîntâlnire așteptată, Noaptea Privighetorilor aduce pe fețele oamenilor uimire, încântare și entuziasm. Ineditul acestui eveniment constă în îmbinarea tururilor ghidate ornitologice, cu concerte de muzică clasică, susținute de artiști în mijlocul naturii.

Programul complet al ediției 2023

Agigea, 3 iunie 2023, Stațiunea Biologică Marină „Prof. dr. Ioan Borcea”, județul Constanța

– 17:00 – Seară lirică în interpretarea: Răzvan Săraru (tenor), Silvia Simionescu (soprană), Marius Eftimie (bariton), acompaniați de Andrada Ștefan (pian). Lucrări de: G. Puccini, W. A. Mozart, M. Ravel, T. Brediceanu, Gh. Dima, J. Offenbach, F. Lopez, G. Stephanescu, E. de Curtis.
– 17:00 – ateliere educative, expoziție de fotografie: Rezervatia Dunele Marine de la Agigea – o insula a biodiversității.
– 18:00 – tururi ghidate pe traseele tematice ale stațiunii, în căutarea privighetorilor

📍 Agigea Bird Observatory, Stațiunea Biologică Marină „Prof. dr. Ioan Borcea”, județul Constanța

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/623640313017961/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 03 Iunie 2023

Program:
17:00 - 19:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL