Oktoberfest Brasov 2019

12-15 Septembrie 2019
Brasov
Orășence, domni, domnițe, cavaleri, socri, bunici și bunicuțe, burlaci și familiști convinși, domnișoare și vecini vă spunem tuturor: ein Prosit! Adică: Noroc! De ce? Pentru că mai este puțin timp până când vom rosti acest cuvânt tare și răspicat, cu o halbă de bere Ciucaș rece în mână pentru a da startul unui nou episod Oktoberfest Brașov.
Ediția cu numărul 11 va genera un strat și mai gros din spuma amintirilor. 2019 înseamnă pentru organizatori 11 ani de petrecere cu bere Ciucaş din belșug, care va fi degustată de zeci de mii de turiști veniți din toate colțurile lumii pentru petrecerea de la Brașov, anunțată în perioada 5-15 septembrie, care se va ține în două corturi încăpătoare: Wiesenzelt și Kronstadtzelt ce vor fi amplasate pe locul fostului stadion Municipal.
Au trecut mulţi ani de atunci… din 2009, multe s-au schimbat, însă distracţa a rămas aceeaşi!!! Provoacarea este să ne întoarcem în timp pentru a ne bucura și mai tare de prezent. Tema acestei ediții este 2009 VS 2019. Atenție, de această dată berea nu te va face să uiți ce ai făcut la festival, ci dimpotrivă, te va ajuta să-ți amintești și mai multe momente de la edițiile anterioare. Cerbul Cornel împreună cu unchiul Hans și cu frumoasele lui nepoate bavareze te vor ajuta să scrii și unele noi, fără doar și poate.

Oktoberfest a început timid la poalele Tâmpei … 10 ani mai târziu a devenit cel mai mare festival de gen din România.

A pornit cu un eveniment pe un terene de 1200 MP și a ajuns la o suprafață de 25.000 MP! A pornit cu 35.000 de vizitatori și a ajuns la 350.000.

Cam asta înseamnă în cifre OKTOBERFEST Brașov 2009 VS. 2019
Organizatorii s-au pus pe colecționat momente și am auzit că pregătesc și premii spumoase pentru asta. Anul ăsta vei aprecia mai tare pozele scoase din sertarele cu amintiri de prietenul Facebook. Se spune că odată cu trecerea timpului trece și dragoastea… dar nu și dragostea pentru distracție!!! Ești de acord?

Încă din 2009, Oktoberfest Brașov duce mai departe tradiția bavareză. Se va lăsa cu FUN, ca-n fiecare an. Vii și tu?

Detalii Eveniment

Perioada:
12-15 Septembrie 2019

Ora incepere:
11:00

Ora terminare:
23:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL