Operațiunea Steagul UE, #REZIST în Piaţa Victoriei

Sunday 26 February 2017
București

Comunitatea Corupția ucide ne invită la un nou eveniment în Piaţa Victoriei, la care va fi creat un imens steag al Uniunii Europene. Operațiunea Steagul UE, #REZIST în Piaţa Victoriei.

Am avut o prima mare victorie! Zidul care parea de nepatruns s-a fisurat si parlamentul a aprobat abrogarea ordonantei 13.

Asadar, duminica asta va invitam sa sarbatorim. La a multa zi de protest haideti sa ne strangem la un „party” in care sa creăm steagul unuia dintre aliatii nostrii in aceasta lupta: Uniunea Europeana.

Da! – in urma discutiilor si a feedbackului masiv, FACEM STEAGUL UE.

Asa ca va invitam cu mic cu mare, duminica seara de la ora 21:00 cu foi albastre si telefoanele din dotare sa transmitem un mare mesaj cu directia pe care ne-o dorim.

!!! Chitarile, tobele si alte instrumente muzicale sunt binevenite! Sa facem galagiiiiie !!!

PS: spre deosebire de blitul telefonului lui Serban Nicolae, ale noastre nu aduc extracosturi la abonament asa ca le putem folosi cu incredere. 😀

ORGANIZARE**

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa veniti cu sursa de culoare: ALBASTRA + o LANTERNA, tobe si alte instrumente muzicale!

Surse culori: FOI COLORATE (NU cartoane), saci de plastic, dosare de plastic, materiale foarte subtiri, aplicatii pe telefon mobil (poza albastra)

DETALII**
Pentru cei care vor veni in galben sau cu orice alt accesoriu de aceasta culoare, va rugam sa va asezati in perimetrul care va fi trasat de noi. Vom reveni cat de curand cu noi detalii si o harta exact ca si la evenimentul trecut.

Duminică ne sărbătorim prima victorie, construim impreuna cel mai mare steag al Uniunii Europene si continuam sa luptam pentru ceea ce ne-a unit!

#rezist

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 26 February 2017

Program:
21:00 - 23:55

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL