Parada militara de 1 Decembrie 2019

Duminică 01 Decembrie 2019
București

La evenimentul din 1 Decembrie 2019 vor participa peste 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul Roman de Informatii, care vor trece pe sub Arcul de Triumf din Bucuresti. De asemenea vor mai participa 500 militari din peste 20 de țări aliate sau partenere și aproximativ 200 de mijloace tehnice și peste 50 de aeronave.

Tot în Bucureşti va avea loc duminică, 1 Decembrie, începând cu ora 9.00, o ceremonie militară și religioasă de depuneri de coroane şi jerbe de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I.

Cu prilejul Zilei de 1 Decembrie, reprezentanţi ai Armatei României vor participa, la solicitarea şi cu sprijinul autorităţilor locale, la pregătirea, organizarea şi desfăşurarea de ceremonii militare şi religioase de depunere de coroane de flori, întâlniri cu militari veterani și veterani de război, defilări și expoziții de tehnică militară de luptă și armament, în unele garnizoane în care sunt dislocate mari unităţi şi unităţi militare.

Unde? Arcul de Triumf din București


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 01 Decembrie 2019

Program:
11:00 - 14:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL