5 Parcuri de Aventură Spectaculoase & Kid-Friendly în Cluj

Îţi oferim o lista de parcuri de aventură kid-friendly din Cluj, locuri unde vă puteţi activa în familie sau unde cei mici îşi pot pune la treabă rezervorul de energie!

Ai descoperit şi alte parcuri de aventură în Cluj? Te invităm să postezi un comentariu la finalul articolului şi să împărtăşeşti cu noi la ce parc aţi fost şi mai ales…cum a fost?!

ζ ♠ ζ

1.

Adrenalin Park

Parc de Aventură Kid-Friendly în Cluj Napoca

adrenalin parc clujParcul de aventura Adrenalin Park din Cluj-Napoca dispune de 3 trasee de aventura special concepute pentru copii. Un loc de vizitat in Romania cu copilul tau! Adrenalin Park promovează un stil de viață sănătos pentru toate vârstele. S-a deschis un nou amplasament si in Cojocna!

DETALII LOCAŢIE

Vezi şi: VIDEO. Testul Marshmallow. Amânarea Recompensei, Cheia Succesului

2.

Gecko Parc

Parc de Aventură Kid-Friendly în Cluj

Gecko Parc de Aventură Kid-Friendly Cluj repParcul de aventură Gecko Parc oferă trasee pentru toate categoriile de aventurieri: ușoare, medii și serioase. Situat într-o locație cu vedere spre Cheile Turzii și Vf. Măgura, echipa Gecko Parc te așteaptă cu trasee suspendate, tiroliene, hamace, leagăne și alte surprize.

TOATE DETALIILE

Citeşte şi: 8 Restaurante cu Loc de Joaca pentru Copii in Cluj Napoca


 –

3.

Fun Park Cluj

Parc de Distracţii şi Aventură lângă Cluj

Fun Park Cluj. Parc de Aventură lângă Cluj-Napoca

La 12 km de Cluj-Napoca, lângă pârtia de schi şi snowboard Feleacu, te aşteaptă Fun Park Cluj, parc de distracţii şi aventură pentru prieteni şi familii. Aici găseşti primul bob alpin din zona Transilvaniei!

DETALII LOCAŢIE

Citeşte şi: Fluorul din Pasta de Dinţi pentru Copii. Argumente PRO şi CONTRA Utilizării de Fluor şi Pasta de Dinţi

 

4.

Complex Sportiv Gheorgheni

Parc de Aventură în Gheorgheni

Parc de aventură Baza GheorgheniÎn cadrul complexului a fost amenajat şi un parc de aventură cu trasee prin copaci, pe frânghii și alte instalații. Accesul este restricționat în sezonul rece.

DETALII COMPLEX


5.

Kids Adventure Park

Parc de Aventură în Interior în Cluj-Napoca

Parc de aventură Kids Adventure ParkParcul de aventură indoor este accesibil copiilor de minim 4 ani. Copii au la dispoziţie 200 mp iarbă artificială pe care sunt construite 12 platforme pentru 16 activităţi: 12 m de tiroliană, 500 m de coardă, 250 m de cablu, 700 suruburi şi 1200 kg de lemn :).


Dacă ai descoperit şi alte parcuri de aventură în Cluj te rugăm să postezi mai jos un comentariu. Suntem siguri că ceilalţi părinţi vor aprecia informaţia!

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU