Parentime

  Cursurile pentru parinti organizate sub umbrela “Ateliere de parenting – Cum sa iti cresti copilul prin joc” –  ii ajuta pe parinti sa descopere cum sa dezvolte o relatie mai apropiata cu copilul lor si sa aiba incredere in el.

  Descriere:

  La conferinta si seminariile sustinute de Larry Cohen vei invata despre joc si mult mai mult decat atat. Vei invata cum sa reactionezi in fata emotiilor puternice ale copilului tau ca: frica, enervarea si tristetea, si vei afla si cum sa ai grija de emotiile tale puternice. Si fiecare parinte le are!
  Vor fi acoperite toate tipurile de joc de la jocul “cucu bau” cu bebelusul, la constructiile din cuburi, la joaca “de-a”, la sporturi jucate impreuna. Vei invata cum sa folosesti jocul cu copilul pentru a rezolva conflicte si cum sa ii comunici ce doresti sa invete intr-un limbaj care sa ii fie mai accesibil.
  In timpul conferintei parintii vor afla ultimele descoperiri stiintifice care justifica strategiile de construire a relatiei cu copilul bazate pe joc cat si strategii concrete de abordare a problemelor cu care se confrunta.
  Pentru a avea un exercitiu concret si solutii concrete la problemele personale alatura-te noua si in cadrul workshop-ului.
  Intervalul de varsta: parinti cu copii de la nastere la 12 an.

  Larry Cohen este Psiholog si specialist mondial in joc, autorul cartii Retete de joc (Playful Parenting).

  Este jocul important?

  Pentru copii joaca reprezinta pregatirea pentru viata; copiii privati de joaca nu au cai neuronale, skills-uri sociale, aptitudini de supravietuire.
  Jucaria favorita a copilului este parintele si odata devenit adult unele dintre cele mai frumoase amintiri pe care le are un copil nu sunt legate de jucarii sau vacantele in Caraibe ci de timpul frumos petrecut in joc.

  Ce vor invata parintii?
  Cum sa rezolvi probleme cu care te confrunti in fiecare zi cum ar fi:

  Comportamentele nedorite
  Certurile
  Tipetele
  Pedepsele
  Rivalitatile dintre frati
  Etc.

  Cost de participare: 1 zi – 450 lei;  1/2 zi – 250 lei

  Pentru mai multe detalii și înscrieri contactați-ne la:

  E-mail: [email protected]   /  Mobil: 0723.416.888
  E-mail: [email protected] / Mobil: 0723.19.33.94

  Mai multe detalii gasiti aici.

  Detalii Locație

  Județ:
  Sector 1

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Str Siriului nr 42 - 46

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU