Party ziua mea pentru copii cu dizabilitati

Vineri 16 Martie 2018
București

Dragos Iulian Matei te invită la party pentru copii cu dizabilitati!

Parcă nici mie nu-mi vine să cred că în curând împlinesc 40 de primăveri de când am venit pe această lume 🙂 🙂

Tot ce îmi doresc de ziua mea e să pot oferi celor 700 de copii cu dizabilități care participă la Festivalul Integrării Conil – pe 17-18 martie cartea noastră terapeutica si un mini-kit de armonie emotionala.

Asa ca … hai pe 16 martie, începând cu ora 19:30 sa ne distram de ziua mea, unde cadoul reprezintă o donație la liberă alegere ce va fi folosită pentru a acoperi costurile kit-urilor de educație emoțională pe care le oferim.

Meniuullll super delicios “a la mama Mariana” – va include:

– bunatati peste bunatati – gatite in casa cu iubire si voie (ne)buna
– “probabil cea mai bună prăjitură din lume” (pentru (re)cunoscatori) – pe blat de biscuiți cu unt, cremă mascarpone ușoară și topping de portocale șiiii… o prăjitură cu cremă de ness de te lingi pe degete! 🙂

Așa că, dacă vrei să îmi urezi la mulți ani și să îmi oferi cel mai frumos cadou – șansa de a-i ajuta pe acești copii – te aștept cu drag să petrecem împreună în cel mai primitor și relaxant loc, unde poti sa găsești o varietate de specialități de ceai și cafea premium.

De asemenea, gazdele noastre minunate ne-au facut o surpriză – le vor oferi invitaților cafea si cappuccino din partea casei – ca sprijin pentru cauza evenimentului. Sunt tare recunoscător si le multumesc 🙂

Ca să putem estima corect numărul de invitați și să avem suficiente bunătăți pregătite, m-ar ajuta mult să îmi confirmi participarea până miercuri, 14 martie, ora 23:59 🙂 – prin going pe fb sau printr-un mesaj.

Daca nu poti ajunge – ne poti dona in contul nr. RO28BTRLRONCRT0387774501 (cont in RON) deschis la Banca Transilvania, Asociatia Micile Emotii Mari, reprezentata prin Dragos Iulian Matei, in calitate de presedinte

Mai multe despre kitul oferit: 

Rezultatele cartii cu copiii ne-au aratat că îi poate ajuta foarte mult în lucrul cu emoțiile, mai ales cu cele dificile pe care le experimentează aproape zilnic … 🙁

Iar cercetarile arata ca asta înseamnă pentru ei o șansă la o viață mai bună 🙂

In plus pregatim pentru ei si o animatie si o carte audio, dar si patru meditatii ghidate in format audio – care ii pot ajuta mult sa treaca prin momentele dificile si sa se simta mai bine in interior.

Totul bazat pe studii si stiinta, dar si pe practica psihologilor cu care lucram.

Asadar le oferim copiilor cartea tiparita, un audiobook, o animație specială și 4 meditații audio de relaxare – la prețul de doar 32 lei, cu sprijinul asociației noastre și al editurii.

Si poate si cu sprijinul tau – multumim mult. 🙂

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 16 Martie 2018

Program:
De la 19:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL