Picnic britanic la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”

11:00:00 - 14:00:00
Duminică 21 Iunie 2015
București

 

Activitati distractive pentru copii, jocuri si concursuri, spectacole de stiinta si magie, face painting și mozaicuri la picnicul traditional britanic British Council

activitati copii la picnic-british-councilDuminică, 21 iunie, British Council organizează un picnic tradițional britanic la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” din București. Evenimentul va avea loc între orele 11.00 – 14.00 și marchează 15 ani de la înfiinţarea Centrului de Limba Engleză din Bucureşti. La picnic pot participa atât cursanții British Council, cât și publicul larg.

Participanții sunt așteptați să vină cu coșulețul propriu de mâncare și băuturi răcoritoare, în timp ce organizatorii de la British Council îi vor aștepta cu o mare varietate de activități distractive pentru copii – jocuri și concursuri, modelare în lut, spectacole de știință și magie, vânătoare de comori, face painting și mozaicuri. Acordurile de chitară vor condimenta picnicul grandios la care sunt așteptate peste 2000 de persoane.

British Council pune la dispoziția publicului larg 500 de bilete gratuite care vor acoperi taxa de intrare la muzeu. Organizatorii oferă două bilete gratuite per familie (un bilet de copil și un bilet de adult), iar cei interesați pot intra în posesia lor trimițând un mesaj la adresa de email [email protected], cu datele de contact ale celor doi membri ai familiei. Pentru ceilalți membri care doresc să participe la eveniment se va achita separat biletul de intrare la muzeu.

La începutul noului mileniu, British Council a deschis la București un centru pentru predarea limbii engleze publicului larg. Înainte de această deschidere față de persoanele individuale, British Council și-a concentrat eforturile pentru dezvoltarea profesională a mii de profesori de limba engleză din România și pregătirea unei rețele naționale de mentori.

În prezent, peste 3000 de copii și adulți învață engleza la British Council. Cursurile se adresează unui public foarte extins, începând cu vârsta de 4 ani, iar oferta de cursuri este foarte variată, astfel încât să răspundă nevoilor fiecărui tip de cursant, indiferent de vârstă, nivelul de cunoștințe de limbă engleză și scopul pentru care învață această limbă.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

 

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 21 Iunie 2015

Program:
11:00:00 - 14:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, Şos. Kiseleff nr. 28-30

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL